- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Menüm
Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
Az peynir
4 yeşil zeytin
Domates salatalık
Çeyrek simit
Akşam 15:00
1 porsiyon et döner
Salata
Azcık lavaş
Ara 18:00
2 küçük incir
1,5 lit su
Çok çokkk adımm
Olacak ama hemen değil zamanla 5kilo 1cm inceltiyo en az 5kilo vermelisin farkı görmek içinAynen halım den hıc memnun degılım ozguven sıfıresım de cok ısıtıyor vermem ı ama olmuyor yaa
17.30da çıkıyom evden 19da giriyorum ısıt hazırla oğlanın gönlünü et anca 19.30 yada 20.00 oluyo bu okul düzeniyle malesef böyle olcak hepSüper menü ama bence tartı öncesi en azından akşam yemeklerini biraz daha öne al canım çok faydasını görürsün..
150 yaa 200 kilo olsan haftada 10 bile giderdi de bırak yavaş gitsin geri de gelmesin hiç hızlı verilen kiloda vücudun da kendini toplayamazOyle acele sonuc sanırım benım Kı1 ayda 10 kg gıtse ne guzel olurdu amaaa
Günaydınn
Yaa nedwn uyuduğumu anlamadan kalkıyorum geceler o kadar mı kısa
Şarkı tam benlik zatenGeceler geceleeeer zalım geceleeer
kacisnyok diyorsunOhh konuyu da bağladın ayağa
Neyse bebeler iyileşsin de sana bi formül düşüneceez
kolay gelsin canimSelam kızlar malumunuz kalabalık bi akşama hazırlanıyorum ve yarın sabah çok erken çıkcaz sünnet için evi silip süpürcem resmen iki ayağım bi pabuca girmiş durumda. 15.00 gibi kv ve anem gelebilir çoğu işimi halletmem gerek sık sık girerim
Sağol gülümkolay gelsin canim
Selam kızlar malumunuz kalabalık bi akşama hazırlanıyorum ve yarın sabah çok erken çıkcaz sünnet için evi silip süpürcem resmen iki ayağım bi pabuca girmiş durumda. 15.00 gibi kv ve anem gelebilir çoğu işimi halletmem gerek sık sık girerim
Amin canım sağol şimdiden yarın giremeyebilirim zatenHayırlı uğurlu bol neşeli olsun kuzum sünnetiniz..
Keşke elime düşsede uyusam yok anam bana deliksiz uyku haram iki küçükte soğuk almış evin içind e salya sümük onlarla ilgilenmekten hic bisey yapamadim ne spor ne kahvaltı biraz once ellerim titredi gozum karardi nasil yedim ne yedim bilmiyomCanim cocuklarim uyusunda büyüsün nennniiiii.
şöyle bi kahvaltı serp benim için .ye iç yan gel yat bugün .
Kolay gelsin cnm şimdiden hayirli olsunSelam kızlar malumunuz kalabalık bi akşama hazırlanıyorum ve yarın sabah çok erken çıkcaz sünnet için evi silip süpürcem resmen iki ayağım bi pabuca girmiş durumda. 15.00 gibi kv ve anem gelebilir çoğu işimi halletmem gerek sık sık girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?