Ben çok kısmam yağdan ama dengelemek önemliBen kullanıyorum canım tüm yemeklere tereyağ z.yağı kilo da vermeye engl değil eksta faydası var yağ değil mesele yeğen mesele yüksek gi li karbonhidrat vee şeker
Ben liseye başlarken aldırdım ondan önce sürekli hastaydımben yine hasta oluyorum galiba
allahim isyan etmek istemiyorum
bogazlarim catliyo burnum kafam agriyor
ne zaman iyi olacagim ben yaabademciklerimi aldirmam lazim
Hoşgeldin çiçeeeem bıraktığın enkaza dönüp bakmak mı istedün ehuhehehKızlarrr sizi ziyarete geldimmm nasılsınızLusi
Geçmiş olsun balım gaymaam sahi bu herüfleri ne zaman boşuyoduk şuan öyle bir deli aşkla yanıyorum öyle büyük öyle cayır cayırben yine hasta oluyorum galiba
allahim isyan etmek istemiyorum
bogazlarim catliyo burnum kafam agriyor
ne zaman iyi olacagim ben yaabademciklerimi aldirmam lazim
Hoşgeldin çiçeeeem bıraktığın enkaza dönüp bakmak mı istedün ehuheheh
Sensin enkazHoşgeldin çiçeeeem bıraktığın enkaza dönüp bakmak mı istedün ehuheheh
Profil yazın çok hoşmuş baktıkça bakası geliyor insanınSensin enkaz
Biz gayet enerjiğiz
Silcem banane bi ben uyguladımProfil yazın çok hoşmuş baktıkça bakası geliyor insanın
Bebeler kocalar hastalıklar cebelleşiyoruzYok kııızzz napiyosunuz ne muhabbetler dönüyor bi bakayım dedim
Diğerlerinin içi geçmiş uygulasalardı benanaSilcem banane bi ben uyguladım
Cam silme halı fırçalama sporu mu herüf evdeyken yap leopar taytınlanYarın spor yapcam dinlendim iyce artık hazırım
O işler bitti çoktannnCam silme halı fırçalama sporu mu herüf evdeyken yap leopar taytınlan
ayni durumdayim. hedef 2021Geçmiş olsun balım gaymaam sahi bu herüfleri ne zaman boşuyoduk şuan öyle bir deli aşkla yanıyorum öyle büyük öyle cayır cayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?