Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hindi ben de severim canım nasıl yaptın hindinin neresini kullandın ?

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kinoada olsa tartıya yakın kısır yeme
Gereksiz karbonhidrat almıssın
sabitim yaa
bugun netox yapicaz bakalim
Valla naparsann yap eksi gell
ben de sabitim detoks metoks işlemiyor anam ne bu
Sebze ağırlıklı beslensen belki şaşırtırsın
her allahın günü kıymalı yumurta yidin
Ağzımdan aldın
Valla kaptanım cok dikkat ettim ama ben hedefimi tutturamiyacam gibi duruyo
Eksi gelde

Afiyet olsun

Oğlan ateşlenip duruyor lanet ateş ölçer ın de pili bitmiş ölçemedim bile. Duş aldırıyorum kavga kıyamet
Geniz eti büyüdüğünü kulağa vurduğunu nasıl anlatım yahu KBB ciler çocuk doktorları anlamaz mutlaka KBB uzmanı görecek diyorlar nitekim bu zamana kadar anlayanı da görmedik.

Sebzeyle doymuyom ki ben ya bir saat içinde midem kıyılıyor mutlaka et balık yemem lazım.

Aldırmak için belli bir yaşı beklemek mi gerekiyor

Aldırmak için belli bir yaşı beklemek mi gerekiyor
karışık biraz ya kbb ciler alınmalı zihinsel ve fiziksel gelişimine engel diyolar çocuk doktorları da çocukların savunma sistemini devre dışı bırakmak olur doğru değil diyorlar. ben aldırmak istiyorum eşimse istemiyor mesela.
bi baksan senle uzun uzaduya sohbet eder dilli düdük yaşına göre iyi konuşması ama ne zaman kbbciye gitsek konuşuyor mu diyor iki kelimeyi yanyana kullanabiliyor mu diye soruyorlar yani geniz eti olan çocuklar da konuşma geriliği de olabiliyormuş bizimkine şaşırıyorlar. geniz eti olmasa daha gelişecek çocuk belki, boyu da kısa gidiyor kilo da almıyor bunları hep geniz etine bağlıyorlar

oğlan kaç yaşında canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…