Ervos sabaha tb ekmegi ekleyebilirsin canimHoşgeldin aramıza kaptan genelde kilo veremeyenlerde foto istiyorsık sık benden ister de bende çeke bildiğim kadar atıyorum foto
sahgull dünkğ menüm
Sabah 10
Sebzeli peynirli sucuklu omlet ( bakmayın isminin uzun olduğuna hiç doyurmadı)
Öğlen 14 gibi
3 dolma bulgurdan
Bir kase yoğurt
Akşam 17.30
Hamsi tava
Salata
Hiç doymadım açlıktan uyuyamadım bunu da belirteyim
Miktar onemli canim ama ben cok ozlemedikce patates tercih etmiyorumGünaydınlar herkese :) Sabah kahvaltısında patatesli yumurta yemiş olsam da miktar azdı o yüzden içim rahat ekmek vs yok yanına bol bol yeşillik yedim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Biraz geçsin kahvemin yanına bir kuru incir yiyip tatlı ihtiyacımı bastırmayı hedefliyorum.
Gecen sene Kv benimle kaldigi icin yapabiliyordum canimLeslie yapan var mı aranızda arkadaşlar bir türlü başlamaya motive olamadım. Yapınca gerçekten iyi geliyor ama başlamak çok zor
Şimdii ballı kaymağım dikkat ediceğin şeyleri yazıyorum
Patates karbonhidrat oyünden patates varsa ekmek yok hele simit hiç yok
Tb ekmek tercih etmelisin
Ölçüde el içini baz al iki ince dlm yiyebilirsin
Öğleyi atlamamaya çalış özel bir diyet yapmıyorsan
Akşam aslında dengeli az az ama
Pişmiş bezelye, havuç , patates karbon oranı yüksek gene pilav yemişsin birlikte
Mesela onlar yerine bolca salata yoğurt ekle hem karnın hem gözün doyor hemde sağlıklı
Pirinci hayatından tamamen çıkar diyet boyunca bulgur ye onun yerine , onuda tartıya yakın günler yeme
Böyle gördükçe aklıma geldikçe yazıcam
Dana kestiniz zaar
İf de tembelleştirmiyor mu metabolizmayı kahvaltıyı atlıyorsun neticedeYok balım biliyorum cumartesi evdeyim biraz ondan abartmış olabilirim :)
Aslında ben if diyeti yapjyorum 16/8 16aaat aç kalıyorum mesela öğlen 12.30da işyernde yiyorum akşam 18.30da evde. 2öğün besleniyorum ama cumartesi şaştı biraz.
Daha dikkat edicem
Günaydınn bu arada kızlarr.
Şimdi omlet yaptım ama akşama tek sefer de yazarım hepsini.
Ekmek yemek istemiyorum canım o yüzden midem küçülmüyorErvos sabaha tb ekmegi ekleyebilirsin canim
Oglenki menu benim icin doyurucu
Aksam yine 1 dilim tb ekmegi olabilirdi
Afiyet olsun canım
Arkandan ağlar bacımYarısını yiyemedim tabağını bitiremeyen diğerlerine selam olsun
Kuzum ama daha verecek kg varEkmek yemek istemiyorum canım o yüzden midem küçülmüyor
İf de tembelleştirmiyor mu metabolizmayı kahvaltıyı atlıyorsun neticede
ya canavar cikti dediysem oyle abartili seyler yemedim de resim atsam 10 tane falan atmam lazimdi.O canavara başlarım bak hee
Yeter çüş de o canavara
Bu haftada artı yada sabit gelirse o canavarı izne ayırırım bol bol yesin diye
Menüyü alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?