Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

allah kolaylik versin yaw. calisma kararimi gozden geciricem nerdeyse

Vallahi zor canım allah kolaylık versin 4 te paydos yapman bile avantaj bizim mesai 17.30 da bitiyor diyorum bazen bunlar iyi günlerim işe başlayınca yandı gülüm keten helva

merhaba
dünkü menümü vererek başlayım cok koptum bu hafta
beklenmedik toplantılar ve bir yıgın dosya yüklendim.
dün
sabah yok
öğle
kapyalı tulum peynirli omlet
3 minik pogaca (adı pogaca korkmayın çörek otu susam keten tohumu mahlep yuluf unu yumurta zeytinyağ ile yapılmıs bi karışım cok iyi geldi meger ben uzun süredir kabızmısım)
domates yeşillik
akşam
1 olgunlaşmamış ham cennet hurması
brokoli çorbası

30 küsür dk eliptik.

dünkü menüm
sabah:
haşlanmış yumurta maydonoz dereotu
1 dilim peynir 6 zeytin
domates
öğle:
4 kaşık kıymalı sebzeli makarna
1 kase yoğurt
akşam:
5 köfte yağsız tavada soğan salatası 1 büyük bardak ayran domates
2 lt su
2 fincan yeşilçay
sahgull

Çalışan bayanların forumda sohbet etme durumu olmuyor maalesef elimizden geleni yapmaya gayret edelim kızlar.Özellikle hem çalışan hemde anne isek zaman açmak zor oluyor. inanın dün gece yattığımda fırsat bulup bakabildim Allahtan spor salonuna eve girmeden yedek kıyafet taşıyarak işten geçeceğim yoksa eve girsem çıkamazdım. sabah 6 da uyanıp ütü yaptım ya kaynım bizde kalıyor çocuk şaşırdı sabah beni ütü masasının yanında görünce

Evet özelikle çalışan anneler icin zor gerçekten düzenli hergun buraya 5 mesaj yazmak. Herkes kendi derdinde olduğundan yediklerimize pek yorum da gelmiyor. O da motiveyi düşürüyor açıkçası

Evet özelikle çalışan anneler icin zor gerçekten düzenli hergun buraya 5 mesaj yazmak. Herkes kendi derdinde olduğundan yediklerimize pek yorum da gelmiyor. O da motiveyi düşürüyor açıkçası
Canim bunu elestiri olarak degil de empati olarak oku lütfen
Sen kac arkadasa menuye yorum yaptin
Misal ben senden hic bi yorum okudugumu hatirlamiyorum
Önce empati kuralim lütfen herkes yorum yapmali eaki arkadaslar veya kaptan degil tüm takim üyeleri

Slm hatunlar
Kardesimgil yufka yapiyorlar bende karinca kararinca yardim etmeye calisiyorum
Hem bebeler geziyo hem ben yardimci oluyorum
Kimsecikler gelmemis nerdesiniz

Iyi de ben bu gruba yeni katıldım zaten size yorum yapacak kadar kendimi donanımlı hissetsem belki gruba girme ihtiyacı bile duymazdım. Beklentim öncelikle insanları yönlendirebilecek kıvama gelene kadar kendimle ilgili yorumlar almaktı. sahgull bu işi şahane yapıyor sağolsun ama o da yorum bir döneme girdi. Ayrıca bunu eleştirmek için söylemedim katılım olmuyor muhabbetinin üstüne kendi fikrimi söyledim. Saldırıya geçecek bir durum göremiyorum ben

Bcm bence sen ise gitmeden evde güzel bi kahvaltı yap günün en önemli öğünü kahvalti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…