ben ac tok her turlu yerim.çilek nerden aklına gelmiş mevsimide değil afiyet olsun açken bende seviyorum meyveyi toksam yüzüne bile bakmam
allah kolaylik versin yaw. calisma kararimi gozden geciricem nerdeysekaptanım haklısın katılım arttıkça daha verimli oluyor daha güzel kilolar veriliyor bak sen eğitimin başladı diye kayılamıyorum fazla diyorsun ben kendim için söylüyorum her gün 6 buçukta kalk evi toparla kendin hazırlan kahvaltı hazırla 7 buçuk çocuğu kaldır okula hazırla kahvaltı yap eşle çocuğu okula gönder sonra küçüğü kaldır üstünü değiştir onu anneanneye bırak yollarda koşarak okula git 1000 kişilik bi okulda 4e kadar çalış sonra çocukları toparla eve git yemek hazırlığı ev işi akşam yemeği bulaşık mutfaktan çıkışım 8 en iyi ihtimalle sonra çocuklarla oyun vakit geçirmezaten ölüyorum yorgunluktan saat 10da uyuma faslı
yanlış anlama bunu şikayet olarak yazmadım beni biliyorsun ne kadar katılım yaparsam benim için faydalı onu da biliyorum işte aralarda teneffüs saaatlerinde evde tuvallette girmeye çalışıyorum ne biliyim öyle bir günümü paylaşmak istedim
İnşalla değildir düzgün konuştarti bozuktur tarti
Hafta sonu sapıttım azcık da onun artısıydı o muhtemelenNasıl başardın darisi bana
Vallahi zor canım allah kolaylık versin 4 te paydos yapman bile avantaj bizim mesai 17.30 da bitiyor diyorum bazen bunlar iyi günlerim işe başlayınca yandı gülüm keten helvakaptanım haklısın katılım arttıkça daha verimli oluyor daha güzel kilolar veriliyor bak sen eğitimin başladı diye kayılamıyorum fazla diyorsun ben kendim için söylüyorum her gün 6 buçukta kalk evi toparla kendin hazırlan kahvaltı hazırla 7 buçuk çocuğu kaldır okula hazırla kahvaltı yap eşle çocuğu okula gönder sonra küçüğü kaldır üstünü değiştir onu anneanneye bırak yollarda koşarak okula git 1000 kişilik bi okulda 4e kadar çalış sonra çocukları toparla eve git yemek hazırlığı ev işi akşam yemeği bulaşık mutfaktan çıkışım 8 en iyi ihtimalle sonra çocuklarla oyun vakit geçirmezaten ölüyorum yorgunluktan saat 10da uyuma faslı
yanlış anlama bunu şikayet olarak yazmadım beni biliyorsun ne kadar katılım yaparsam benim için faydalı onu da biliyorum işte aralarda teneffüs saaatlerinde evde tuvallette girmeye çalışıyorum ne biliyim öyle bir günümü paylaşmak istedim
yok canım çalışmak çok güzel şikayetçi değilim oylesine paylaştım sadeceallah kolaylik versin yaw. calisma kararimi gozden geciricem nerdeyse
Canim listedesin ne bırakmasışu dk dan itibaren düzenli takip edemezsem ben bu hafta burayı bırakıyorum.
Canim bunu elestiri olarak degil de empati olarak oku lütfenEvet özelikle çalışan anneler icin zor gerçekten düzenli hergun buraya 5 mesaj yazmak. Herkes kendi derdinde olduğundan yediklerimize pek yorum da gelmiyor. O da motiveyi düşürüyor açıkçası
Iyi de ben bu gruba yeni katıldım zaten size yorum yapacak kadar kendimi donanımlı hissetsem belki gruba girme ihtiyacı bile duymazdım. Beklentim öncelikle insanları yönlendirebilecek kıvama gelene kadar kendimle ilgili yorumlar almaktı.Canim bunu elestiri olarak degil de empati olarak oku lütfen
Sen kac arkadasa menuye yorum yaptin
Misal ben senden hic bi yorum okudugumu hatirlamiyorum
Önce empati kuralim lütfen herkes yorum yapmali eaki arkadaslar veya kaptan degil tüm takim üyeleri
Ben akşam yemeğimi yedim şimdi de akşam için evdekilere yemek yapıp evi toparlayacamSlm hatunlar
Kardesimgil yufka yapiyorlar bende karinca kararinca yardim etmeye calisiyorum
Hem bebeler geziyo hem ben yardimci oluyorum
Kimsecikler gelmemis nerdesiniz
Bende cesaret edemedim.
Bcm bence sen ise gitmeden evde güzel bi kahvaltı yap günün en önemli öğünü kahvaltimerhaba
dünkü menümü vererek başlayım cok koptum bu hafta
beklenmedik toplantılar ve bir yıgın dosya yüklendim.
dün
sabah yok
öğle
kapyalı tulum peynirli omlet
3 minik pogaca (adı pogaca korkmayın çörek otu susam keten tohumu mahlep yuluf unu yumurta zeytinyağ ile yapılmıs bi karışım cok iyi geldi meger ben uzun süredir kabızmısım)
domates yeşillik
akşam
1 olgunlaşmamış ham cennet hurması
brokoli çorbası
30 küsür dk eliptik.
bugun 6. gun henuz yapmadim. hem belim kotu hem bacagim ama yine de yapacagim sabah kalktigimda karnimin sertlestigini hissettim biraz. kollarim da toparlaniyor gibi belki placebo dur ama yine de hosuma gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?