• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar selam..

Hiç ayrılmak istemesem de bu etap hedefini tutturamayacağımı tahmin ediyorum o yüzden diskalifiye olmamak için aranızdan ayrılıyorum.. :(
Umarım istediğiniz fit görüntüye en kısa zamanda ulaşırsınız bi 6 ay buralarda olamayacağımı biliyorum..
Hepinize başarılar bol eksili günler dilerim..

Kızlar selam..

Hiç ayrılmak istemesem de bu etap hedefini tutturamayacağımı tahmin ediyorum o yüzden diskalifiye olmamak için aranızdan ayrılıyorum.. :KK43:
Umarım istediğiniz fit görüntüye en kısa zamanda ulaşırsınız bi 6 ay buralarda olamayacağımı biliyorum..
Hepinize başarılar bol eksili günler dilerim..
Canim emin misin

Eee nerede bu hatunlar yavvv
Benim oglan da takima kiyak olsun diye uyumadi sag olsun
O uyumadikca ben de ayakta sallayip burda takiliyom :D

Anamm nolmuşş gruba biri gidiyor biri geliyor biri diskalifiye olmak istiyor ortalık karışmış :)

Daha yeni evw gidiyorum bende oyüzden menümü daha yazamıyorum kızlar yemekten sonra görüşürüz 😊😘

Kızlar nasılsınız ? Yorumlarınızı okudum tek tek ☺️ Detaylı bir teste gireceğim bu kadar kilolu olmam normal değil eskiden yarım ekmek sadece ara öğün de yerdim gelişinizi siz düşünün o zaman da bu kilolardaydım şimdi de 😏

Back
X