• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın hanımlar eksiniz bol olsun :KK200:
karanlık kasvetli yağmurlu bir Ankara zabahına uyandık insanın yiyesi içesi gelmiyor iştahı kapanıyor :KK53:

Bizde de oyuncaktan geçilmiyor bi de dert var yav bazen fırlatasım geliyor hepsini balkondan :deli:

Bu daha iyi günlerin işe başladığında tekrar görüşelim canım:skandal: Haftasonu ev halkına mı ayırayım, temizlik mi ütü mü diye düşünürken zaman geçiyor. Kaç aydır mutfak dolaplarım silinecek, geçen hafta perşembe günü camı, 4 adet sandalye ve 2 tane rafı boşalttım dolaplar daha duruyor buzdolabı fırın :KK51:Temizliğe birini ayarlasam sürekli gelmesi lazım maddi olarak zorluyor.

Ne o kız cümle sonuna iki nokta koymuşun laf sokar gibi :KK53:
Desene sahgulun askerleriyik ömür boyu takımda zinftinecuuk :KK53::KK53::KK53:
yok canım denk gelmiş ben laf sokamam , hiç sevmem laf sokulmasını da direkt lafımı söylerim ben :-)sonra kırıcı mı oldum diye düşünüyorum:KK66:

Bu daha iyi günlerin işe başladığında tekrar görüşelim canım:skandal: Haftasonu ev halkına mı ayırayım, temizlik mi ütü mü diye düşünürken zaman geçiyor. Kaç aydır mutfak dolaplarım silinecek, geçen hafta perşembe günü camı, 4 adet sandalye ve 2 tane rafı boşalttım dolaplar daha duruyor buzdolabı fırın :KK51:Temizliğe birini ayarlasam sürekli gelmesi lazım maddi olarak zorluyor.
Allah cümlemize sabır insan eylesin o zaman işe başlamaya korktum şuan :confused:

Günaydın hanımlar eksiniz bol olsun :KK200:
karanlık kasvetli yağmurlu bir Ankara zabahına uyandık insanın yiyesi içesi gelmiyor iştahı kapanıyor :KK53:
aynen öyle sabah zor kalktım yataktan çok zor kapalı havalarda işe gitmek dışarı çıkmak evde olsam şimdi çeksem battaniyeyi pijamaları açsam bi film

20191101_092532.webp

66 lari gormusken bu haftasonu cozutmayacagim.
cig mantar bi zamanlar grup arkadasimiz vardi B BenanAsiye ondan yadigar :27:

Back
X