İYİ AKŞAMLAR ÇITIRLARa.s.
sabah
2 dilim ekmek,3 zeytin,1 paça peynir
öğlen
meyve atıştırdım
akşam
3 yemek kaşığı ciğer sote 2 yemek kaşığı pilav,cacık
akşam yemeğinden sonra çayın yanında 3-5 bisküvi atıştırdım çayı şekersiz içtğiim için yanında tatlı birşeylere ihtiyaç duyuyorum.bu nedenle keyif çaylarını çıkardım hayatımdan.ama bugün annemdeydim dyanamadım.
çaydan sonra alışverişe gittik ama kendime sadece uzun bi hırka aldım.ne giysem yakışmıyor gibi geliyor.hiçbirşey alamadım bu yüzden kızımla eşime aldım herşeyi ben eve elim boş moralim bozuk döndüm:çok üzgünüm:.alışveriş sonrası benim gibi hisseden var mı?umarım şu iğrenç yağlardan acilen kurtulur istediğimizi giyeriz.ama acı gerçek şu ki;YA İSTEDİĞİNİ YİYECEKSİN YA İSTEDİĞİNİ GİYECEKSİNsenağlama .
Seni çok iyi anlıyorum. Bende bir iki gündür bayram için bişeyler bakıyorum ama hiç bişey beğenip alamıyorum. Yani hiç bişeyin bana yakışmadığını düşünüyorum. Bugün bol gömleklerden aldım bi tane üstünede uzun bir yelek. Bu bayramıda böle dombili geçiricem. Ama Ocak 1 de böyle olmayacağım. Şimdiki hedefim yeni yıla 3-4 kilo daha az girmek. Geriside ondan sonra gelicek. zemuszemus
O yüzden moralimizi bozmuyoruz. Bir kaç ay sonra herşey daha farklı olucak inanalım yeter.. İnanıyorum çıtır olucam çıtır....kaydirigubbakcemile3