herkese merhabalar..
nasılsınız kızlar..
ne yedim:
sabah.
1 haşlanmış yumurta.
iki dlm çavdar
bir fincan şekersz çay
azcık beyaz peynir
öğle:
bir küçük tabak pırasa
akşam eve gelincede:
küçücük bi pasta tabagında makarna
akşam misafir var annem mantı yapmış
börek falan var
ekler pasta vaaaaarr yhaa bööle işkence olmaz..ama yemicem...yemedim sadece yemeğimi yedim vala..
pırlanta_a canm bende iyiyim..koşturuyorum işte dersane çok yoğunn..nişanın ne zaman canım..benimde yaza olcak büyük ihtimalle(inşallah) :))
bide dediğim gibi bu kurallarla bu takımda kimse kalmaz..herkes bi iki haftaya diskalifiye olur :))) bence diskalifiye olan kilosunu verince geri dönebilsin..veremezse dönemesin..yine zorlayıcı yani..ama dediğim gibi zaten zor toparlanan bi gruba böyle bi kural koymak ne kadar oldu bilemiyorum..yinede son söz sizin :))
öpüyorum sizi..herbiriniziiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Benimki mayısta olucak allah kısmet ederse. Bu hafta sonuda kafamızda bikaç yer var oralara gidip bakıcaz Kısmet bakalım :))
Senin annenin yaptığı cidden işkence ya. Kuzum sizin evden misafirler eksik olmazmı. Hergün börek çörek mantı bilmem ne. Annen hep böle şeyler yapmak zorundamı yahu. Biraz gir aklına kandır onu misafir gelsede yapmasın. Yada az yapsın. Anneni kandır kanına gir o da yemesin dikkat edelim de. Belki ozaman yapmaz =))