selam bacular
giremedim siteye kusuruma bakmayın.ianaın hiç vaktim olmadı hep dışardaydım bugünde okul ev ve vergi dairesi arasında koşturuyorum evrak tamamlamaya çalışıyorum.saçma sapan şeyler istiyorlar eee istanbulda bir yere gitmek ölüm
dün sadece hatırladığım öğlene doğru tahıllı bir simit
sonrasında öğleden sonra kan şekerim düştü bir meyva suyu ve 1 adet metro yedim
klava:
16 da 1 hamburger 1 ıcetea sonra akşam sekize doğru evi zor buldum. benim canavar komşudaydı onu almaya gittim bırakmadı illa mantı yiyelim diye küçük bir tabak yedim
çok düzensiz oldu üzgünümsenağlama
bu günde bu saate kadar 1 kahve
yarım elma
3 günkurusu
4 erik kurusu yedim
çok azda közlenmiş patlıcan
şimdi çıkmam lazım lütfen kusuruma bakmayın önce vergi dairesine gidicem sonrada benim oğlan yine hasta doktora gidicem.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz
giremedim siteye kusuruma bakmayın.ianaın hiç vaktim olmadı hep dışardaydım bugünde okul ev ve vergi dairesi arasında koşturuyorum evrak tamamlamaya çalışıyorum.saçma sapan şeyler istiyorlar eee istanbulda bir yere gitmek ölüm
dün sadece hatırladığım öğlene doğru tahıllı bir simit
sonrasında öğleden sonra kan şekerim düştü bir meyva suyu ve 1 adet metro yedim
16 da 1 hamburger 1 ıcetea sonra akşam sekize doğru evi zor buldum. benim canavar komşudaydı onu almaya gittim bırakmadı illa mantı yiyelim diye küçük bir tabak yedim
çok düzensiz oldu üzgünümsenağlama
bu günde bu saate kadar 1 kahve
yarım elma
3 günkurusu
4 erik kurusu yedim
çok azda közlenmiş patlıcan
şimdi çıkmam lazım lütfen kusuruma bakmayın önce vergi dairesine gidicem sonrada benim oğlan yine hasta doktora gidicem.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz
gerçi almaktansa gram gram vermekte güzel züüürt tesellisi:roflol: