afiyet olsun canım .sen şu göbekten nasıl kurtuldun anlat hele benim tüm kilo sadece hamile gibi göbeğimde.bacaklara lahana yağına devam.faydasını göreceksin inan.a.s
merhaba sılagül
benimde göbek ayva gibi öne doğru uzuyor beldede iğrenç bir can simidi duruyordu. yaptıklarımın hepsini yazim.
-açken yemeklerden önce 3bardak kadar su içmeye çalıştım.(kahvaltıdan önce içtiklerimde 1bardağı ılık ve limonlu)
-lahana suyunda üçüncü haftama başladım.
-hemen hemen hergün 30düz 10ar yan mekik.
-son zamanlarda lahana yağına başladım ya belim göbeğimide sarıyorum lahana yağıyla özellikle spor yaparken.
artık hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama tabi şu anda da çok güzel değil çalışmalara devam etmem lazım şişkin durmuyor kazaktan falan çok belli olmayıp beni mutlu etsede sarkık şuanda sıkı durmuyor. ama aşırı mekik çekmek istemiyorum çünkü yağlar tam erimeden aşırı kas oluyor. yağlar iyice erisin sonra istediğim sıklığa gelene kadar mekik çekmeye devam. bu arada hızlı hızlı değilde yavaş ağır çekimde çekilen mekikler daha etkili göbek için iki adımda kalk iki adımda yat...
üç sene kadar önce 3ayrı spor dalında takımlardaydım(tenis, basket,tekvando) ve o kadar fazla kondüsyon artı antreman yapıyordum ki neredeyse hergün iki saat ve ağır. ilk kilolarımın tavan yaptığı zamanlardı 70kilo başlamıştım spora birden kasa dönüştüm.hiç incelmedim nerdeyse resmen vücut üçgen oldu. abartmıyorum karnım akordiyon gibiydi erkek gibiydi. omuzlar ona keza...bacaklar futbolcu bacağı gibi.
okul bitti iş hayatına geçtiim vücut sporu bırakınca yağa geri dönüş yaptı sanki... ama dediğim gibi bir süre önce yine eski zamanlardaki gibi bir tavan yaptı kilom. bu sefer boğazdan kısarak önce, aşırı spor yapmadan inceleceğim sonra sporla sıkılaşacağım diye karar verdim inşallah olur.