önce sana versin inşallah ikizin olsun![]()
amiiiiinnnnn canım yaaa çok sağol
selam kızlarrrrrrr, madem çağrııldım geldim bendeeeeeeeeeeeee
benide aranıza alın, kaybetmem gereken 12 kilo varr :)
önce tanıtayım kendimiii
kkda uzun süredir varım, burda hamileliğimle başladım, ve 2.5 yaşında bi fıstığım var, doğum kiloları kaldı maalesefff
cumartesi diyetisyene başladım diyetisyende 77.5 kiloydum
cumartesi kontrolüm var, kilo bildirimi cuma günü mü yapılıyor?
diyet listeeme uyuyorum
bugün misafirm olduğu için tam liste gerçekleşmedi ama çok aşırı bişey olmadı
hoşgeldin canım aramıza inş. sende 2 ceeeee deyip kaybolmazsın ortadan
merhaba 3. gruptan bize katılabilirsin yazısı gelince nasıl sevindim anlatamam...
istediğim 3. takımdı çünkü uğurlu sayım naniknanik
bunun bi işaret olduğunu düşünüyorum ve yüzünüzü kara çıkarmayacağım :Saruboceq:
az önce bir daha tartıldım 1.68 boyundayım ve 64 kiloyum.
bugün sabah bir poğaça yedim malesef okula geç kaldım çünkü giderken aldım ama özellikle mayasız aldım.öğleyin yemekhanede yemek yedim ekmeksiz ve tamamen bitirmedim...gün içinde çok fazla çay içerdim pek içmiyorum artık şekersiz içemediğim için.onun yerine bol bol su içip bol bol tuvalete gidiyorum laelaelaelaelae
akşama doğru da salata yedim ve çorba içtim.belki bir elma yerim yatana kadar o kadar.
inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz alkisalkisalkis
selam canım sende hoşgeldin kızlar yanlış anlamayın ama gerçekten paylaşımda bulunucaksanız katılın bu gruba çok söz veripte uçanları gördük biz burda o yüzden gerçekten kilo vermek istiyosanız katılın aramıza ok olumunekankayizsmile
Merhaba grubunuzda yer varsa katilabilirmiyim? 168 boyum ve 65 kiloyum.benneyaptımki
canım grup başkanı sılagül o sana bildirir gelince girip giremeyeceğini
günaydın kızlar ,
burada hava çok soğuk o yüzden yürüşlere çıkamıyorum ama evde bol bol tepiniyorum işte dünki faaliyetlerim
sabah
1elma
öğle,
salata
çorba
ara öğün
2 paket diyet bisküvi (bir anda yemedim birini 3 te birini 4,30 gibi yedim ki başım çok dönüyordu dayanamadım,
akşam
menemen ve tavuk parçaları bir kaçtane
ve fiziksel aktivitem
120 tane mekik
100 er tane bacak hareketi
masaj aleti ile sırtıma ve göbeğime masaj yaptım
metebozlizmayı hızlandıran hareketler
ve 100 kere olduğum yerde zıpladım tıpkı ip atlamak gibi
3,5 litre su 2 fincanda yeşil çay içtim ve yattım :) hepsi bu kadar
günaydın canım oooohhh ne güzel sen bu gidişle kesin tığ gibi olursa valla ben bu aralar hiç spor yapamıyorum ama bu hafta maşşallah süper bi temizlik yaptığım için evde kilo vermiş olabilirim bakalım 2 gün kaldı