- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
ben özel bir şirkette çalışıyorum ya orda sadece memur kısmı vardı bana uygun onu yazdım akşam 6,30 da evde oluyorum eşofmanlarımı giyiyorum hemen dışarı yürüyorum 7,30 da geliyorum yemek yapıyorum eşim sağolsun çok yardımcı oluyor sofrayı topluyorum sonra biraz yediklerimi hazmettikten sonra eşime çay kendime yeşil çay yapıyorum sonra onu içtikten sonra başlıyorum tv karşısında hareketlerimi yapmaya ayaklarımı geçiriyorum koltuğun altına hem tv hem spor sonra bazen ızgara felan yapcağımız zaman eşim yapıyor ben sporda iken sonra işte kalan vaktimde bulaşıkları yerleştir evi topla saat 12 de yatak ama ölü gibi uyuyorum işte böle geçiyor akşamlarım:içelim:[/QUOTE]
hııımm anlaşıldı ben birazz tembelim galiba eşime yemek taptıktan sonra dediğin gibi ben yeşil çayımı alıyorum oda kola içer bolca oturup tv izliyoruz yorgunum diye hareket yapmıyorum ama bugünden itibaren başlayım bari mekik çekmeye çünki görüyorum ki basen ve bacaktan veriyorum göbek çok gitmedii:lepi:
hııımm anlaşıldı ben birazz tembelim galiba eşime yemek taptıktan sonra dediğin gibi ben yeşil çayımı alıyorum oda kola içer bolca oturup tv izliyoruz yorgunum diye hareket yapmıyorum ama bugünden itibaren başlayım bari mekik çekmeye çünki görüyorum ki basen ve bacaktan veriyorum göbek çok gitmedii:lepi: