sana çok özeniyorum ya gerçekren ne kadar güzel kilo veriosun ben kilo vermiyorum ama çevremdeki insanlar zayfladımı söylüyor :uhm: sıkılaşıyorum herhalde spor yapıncaa....
canım dükkan diyetini ayrıntılı anlatıığın bi başlık var mı?
Çok yaşa pinup çok güldürdün beni.. Dükkan diyeti yazarak...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Güncel diyet haberleri başlığında DUKAN DİYETİ'ni okuyabilirsin. Ama bence KİTABINI AL.
DUKAN DİYETİ'ni yapmak isteyen başka arkadaşlarda varsa bence öncelikle kitabı alıp okuyup kafasına iyice yattıktan sonra başlasın. Okulumda bir arkadaş benden etkilendi ertesi gün başlayıp 2 gün yapıp bıraktı. Eğer böyle olacaksa hiç başlamayın daha iyi. Çünkü bu şekilde verirseniz mutlaka geri alırsınız. Bir başka arkadaş kitabı aldı, okuyor. Henüz başlamadı ama mantığı kafasına yattı.Eminim başlayınca bırakmayacak.
Bende kitabı alıp okuduktan sonra kendime bir tarih belirledim. Rahat rahat başlayıp, devam edebileceğim bir tarih, tercihen hastalandıktan sonrası daha uygun. Vücudun su tutması insanın moralini bozabilir. Kafamda başladı diyet zaten. Şu anda kim ne yerse yesin umurumda değil. Bir hedefim var ve bu hedefe ulaştıktan sonra herşeyi yiyebileceğim. Bunu bilmek beni çok ama çok daha dirayetli yapıyor. Bu dirayeti de KİTABA borçluyum. Neler yapılacağını önümdeki 3 ay, 5 ay, 1 yıl, 10 yıl ne yapacağımı biliyorum. Kitapta istediğin kiloya indikten sonra "sağlıklı beslenin" diyerek topu size atmıyor. Hayat boyu ne yapacağını söylüyor. Bunlara uyarsan kilo almayacağını bilmek harikanında ötesinde. Bu sebeplerden lütfen önce KİTABI okuyun. Eğer bu diyeti yapacaksanız tabi. Listesi olup 3 gün sonra bırakılacak bir diyet değil çünkü...
Sevgiler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Son düzenleme: