Kizlar ya ben simdi kiyafet falan yerlestiriyor topluyorum ya tasinacagiz diye esimin beni istemeye geldiklerinde giydigim gomlek gecti elime bi denedim korkunctu cok moralim bozuldu sanirim benim gogusler uc kat buyumus gomlek degil kapanmak uclari birbirine yaklasmiyor bile of bekarlikta ne zayifmisim ne inceymisim
Ayy nasıl iyi biliyorum o duyguyu. direk doğumdan sonraki gömlek denemelerim geldi aklıma. 6-7 ay sonra biraz küçüldü ve ben 2 sene emzirdim tamamen bırakınca o zamanda bayaa bir küçüldü. Şimdi 34 beden olan gömleklerimin içine rahat rahat giriyorum. 34 beden pantolonlarım da oluyor artık yavaş yavaş. 38 beden 1 tane panolonum kaldı üzerime olan o da bol gelmeye başladı. 36 sanırım şu an için en rahatı. ama ben de 2 tane pantolonum var 34 beden onları sürekli deniyorum. 2 kilo daha versem o zaman olacak üzerime. O günü bekliyorum bende. Benim boyda 155 cm ile 160 cm arasında. Tam bilmiyorum. Ve bende 2. doğumdan korkuyorum. Çünkü bu yaza ikinciyi düşüüyorum artık. Allahım lütfen bu sefer kendime hakim olabileyim.