Günaydınlaaar,
Sabah mesaisi tamam şimdi öğlenden sonra için biraz enerji toplama zamanı.
Kahvaltı (saat 6.15) : yarım bardak süt.
öğlen yemeği : kalan yarım bardak süt ve sade nescafe (evden çıkarken 1 gibi içeceğim, henüz aç değilim.)
akşam yemeği planı: yoğurtlu brokoli ya da yoğurtlu semizotu.
Sporu da öğleden sonra eve gelince yapacağım, şimdi terlerim, duştu, saçtı baştı derken zor olur, derse yetişemem.
Kilo olarak cumartesiden beri 1 kilo oynadı bende.4 günde 1 kilo fena değil aslında, cumaya kadar 1 kilo daha gitse 2 kilo olsa daha sevindirik olurum ama umutla olacak iş değil, sporu arttırarak belki olabilecek bir şey

Ama incelme güzel oldu.Sadece göğüs altından fermuarını kapatabildiğim, doğal olarak da aşağı inemeyen, kasıklarda biten bir eteğim vardı.

Atlet gibi bir şeydi yani

Şimdi bankaya derse giderken elime geçti, giydim, normal insan eteği olmuş

Demekki belim, göbeğim falan erimiş

Yeni bir etek almışım gibi sevindim
Dün eşimle eve gelirken kendine 2 kişilik koca bir dilim pasta aldı pastaneden, ben Allahtan pasta sevmeyen ve yiyemeyen bir tipim ama bende de şerbetli tatlı sevdası var.Şekerparelere, tulumbalara aç kedi gibi baktım, yalandım resmen.Dedim 1000 mekikle az göbekte oyuntu açıyorum, üstüne de tatlı yersem o oyuntular şerbetle, hamurla dolacak, ne anladım ben bu işten.

Ve de almadım, yemedim.Ama iredeli dönemime gelmese yerdim, yani şu kocalar az destek olsa ne olur yani? Sabote etmeye çalışan düşman gibi normal zamanda yemez, istemezler, hatunlar diyete girdi mi hemen abidik gubidik zararlı şeyleri eve sokmaya
başlarlar
Neyse bir sabote girişini daha atlattım, aynı başarıyı diğer engellerde de atlatırım inşallah.

Şimdilik yurttan haberler bu kadarcık, gelişmelerle karşınızda olacağım, esen kalınız