İyi geceleeeeer
Uyku tutmadı yakar bacının sporsal faaliyetlerinden dolayı üleeeyn

Mekik çekmeye doymadım bu gece.Eşim de hırsımı farketmiş sorunca "yakar bacı, mekik çekerken mekik yayını kırmış ondaki hırsa bak, ben de mıy mıy çekiyorum, bu bana yakışmaz, ben de kıracağım üleeeyn "dedim

Eşim de "ya sabır" diye gülüp geçti
@Se-zen bacı, neler yapıyorsun, neler yiyorsun bacım? Çook sessizsin bu ara.Fırtına öncesi sessizlik mi? Acuk yaz da bilelim se_zen bacı gizliden gizliye neler yapıyor

10unda maaşım yatacak, gidişat iyiyse söyle, parayı hacılamadan sana çeki şimdiden alayım

Ya da söyleme, bu sefer de stresten tüm parayı yemeğe yatırır, ayın ikisinde yanınıza yuvarlana tuvarlana gelirim dobişlikten
@Başkan, benim de ara beden hatırladığım yok.Üniversitede 40 bedendim, heeep öyle gitti.Sonraları hızla 46ya çıktım.Bir dönem 38 giydim o da çok kısaydı.36, 34 diye bir şeyim hiç olmadı zaten.Ben de senin gibi 32 beden çocuk reyonundan direkt 40a atlamışım sanırım.Ama hep derler ya gençlerin metabolizması daha hızlı diye.Bunun avantajını sen yaşayabilirsin.
Ben 19 yaşında isveç ile 13 kilo verdim 13 günde, 30 yaşında isveç ile 1,5 kilo verdim

Hoş metabolizma hızı da bu arada 200-300 arası fark olarak oynuyormuş, yani azmeden 50 yaşındaki kişi bile günde yarım saat yürür ve 18lik birinin metabolizmasına da sahip olabilir çok isterse ama biz bahaneleri sevdiğimiz için bunu yazmamışım sayın
Neyse hepimize güzel bir sabah olur inşallah.
Yarın kiloları bildirirken hafif sonuç alırız diyecektim yarın salıymış daha ya

Az yemenin zararları işte

Cümleten iyi geceler.