Tünaydınlar,
Dün gece yeşil çayın gece yarısı kafein etkisiyle 3'e kadar oturdum, bol bol da mekik çektim.Sabah 9a alarm kurup yattım.Bir kalktım saat 11

İnanılmaz bir karın ağrısı ve derse geç kalmışlığın şokuyla debelenirken, baktım yetişemeyeceğm, öğrenciye mesaj atayım dedim.Teli elime bir aldım ki mesaj.Öğrencinin toplantısı çıkmış, bugün ders yapmayalım diyor.

Eşeği kaybedip, bulmak gibi olsa da derin bir "ohh" çektim

Bu arada yarın regl olacaktım, bugün olmuşum, psikolojim de hazır değildi üleyn

İbiş gibi oldum

Tartılmadım bu sabah, dünkü kilom bildirime geçsin başkan.
Bu arada verdiklerimi aldım sanki derken regl şişkinliğiymiş onu da anladım, inşallah regl bitince -2 kiloyu görürüm. (Umut fakirle şişmanın ekmeği işte

)
@Suhan bacı, tayininiz hayırlı olsun bacım.Umarım huzurlu ve mutlu bir hayatınız olur orada.Ben de umarım ağustosta atanırım, doğu, batı demeden köy bile olsa 40 göbek atıp gideceğim, inşallah ben de tayin haberimi burada yazabilirim. (Ağustosta zayıflamış olup, buradan gitmiş olayım tabii ama sohbetimiz devam etsin tabii

)
@Gırgırına bacı, bence de 5 kilo diyetleri işe yaramaz artık.Papaz hergün pilav yemez

O diyetlerde biz 500-600 kalori alıyorduk, şimdiki menülerine bakıyorum da (çubuksuz günlere tabii) kalorin 300-600 arası.O yüzden o diyetlerle anca kalori arttırırsın ama dediğin doğru bir de sık yemeği dene bakalım, mutlaka metabolizman şaşıracaktır.Bir de arada yemek yemenin etkisi olduğunu duymuştum.Hatta ben İsveçten çıkınca 3 gün yemek yemiştim, ama ne yemek

Kebaplar, profiteroller falan.3 gün sonunda -400 vermiştim

Yani bazen bol bol yiyip, metabolizmanın stok yapmadan yakmasını, eski düzene dönmesini de sağlayabilirsin.Ama benim gibi şuursuzca 3 gün değil, mesela bir akşam öğününde istediğin şeyleri yiyebilirsin.Çok spor yapıyorsan azalt bir süre belki yağları kasa çeviriyorsundur, az spor yapıyorsan yüklen biraz, 2 litre su içiyorsan 3e çıkar falan filan metabolizmayı şaşırt kısaca bacım.Bir de içinde tuz olan şeylerden (o kendini biliyor

) uzak dur ki, vücudun extra su yani extra ağırlık tutmasın
Kilo veren, koruyan herkese tebrikleeeer

Umarım her hafta böyle istikrarla gider, hedeflerimize kısa sürede ulaşırız.