- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
Selamlar tekrardan,
Ders bitti, mesai bitti eve geldim şimdi Karluklular'a devam yapacağım
Tekrar motive olmuşuz, ne güzel.
@Yakar bacım, sana kişisel bir şey demedim.Ben ekmek yemiyorum diye kimse yemesin falan da demiyorum.Benimki deli işi, artık sabrım doldu, kiloluyum da, hatta belki 90 ile ben başladığımda burada en şişman bendim.Yani artık hızla, disiplinle ve yaz sıcakları bastırmadan bu iş bitsin diyorum kendi adıma.Yoksa burada her gün onu, bunu yiyen zaten yok.Ben sadece dondurma sezonu açıldı, çubuk kraker gibi hayatımıza dondurmayı, tatlıları çok sokmamaya çalışalım, tatlıysa elbet yiyelim ama sürekli değil, hamurişiyse yiyen yer bari en azından sabah akşam yemeyelim biraz daha işi sıkı tutalım amacında yazdım.Yoksa tabii ki de vücudun her besine ihtiyacı var, isteyen de istediğini yer.Ben bu ara kendime söz geçireyim, yazdıklarımı okudukça sapıtmadan yoluma devam edeyim diye biraz da böyle yazıyorum.Yoksa ister bir kutu kavanoz reçel ye, bu seni daha da diyete motive haline getiriyorsa elbette güzel bir şeydir.Benim kimseye karışma ya da kimseyi yargılama,eleştirme hakkım zaten yok.Bundan sonra bu tarz şey yazmayacağım zaten, haklısın herkesin bünyesi, kilo vermek istediği haftalık değer, iştahı, tercihleri kendi bileceği iştir.
@Se_zen, haklısın bacım.
Falda çek alıyorsun kısmı da çıktı mı?
İçimden çok pis çeki sana vereceğim gibi geliyor, haydi hayırlısı
Hepimize güzel bir gün olur inşallah, ben biraz evi toplayıp tarih çalışacağım.
fıstık ilk defa yazdığın yazılardan birini hiç ama hiç beğenmedim heleki sen sen nası yazarsın
'bundan sonra bu tarz şey yazmayacağım zaten '
winston sen takım arkadaşlığının amacını en iyi yerine getirenlerden birisin.burda takıma katılmak yerine ,sadece kendimize günlük açıp bununla yetinebilirdik yada kimse kimseye yorum yapmıcak fikrini sölemicek elştirmicek uyarmıcaksa niye takım adı altında toplanıyoruz bana anlatırmısınız hanımlar bende biliyorum yapmamam yememem gerkenleri ama bazen mantığımızı duymamazlıktan gelebiliyoruz ama o devrede de burdaki aynı sorunu aynı iradeyi aynı bu bizdeki iştahın etkilerini bilen takım arkadaşlarımızın etkisiyle duymamazlıktan ge le mi yo ruz ve kesinlkle ben kendi adıma olumlu motive oluyorum ben 1.takımdan geldim niye çünkü takım ruhu yok menüsünü yazan kilosunu bildiren çıkıyo herkes kimden banane hesabında eeee ne anladım ben takımdan şimdi ama şunuda belirtmeliyim evt herkes fikrini yazmalı eleştirisini yapmalı ama bu küçümseyici alay edici boyutta saygısızca ukalasızca olamaz tabi
ama ben buradki bütün arkadaşalrımın saygılı seviyeyi nerde nası hangi dozda eleştiri yapacağını bilen insan olduklarını 1 aydır görüyorum o yüzden bi sorunumuz yok aslında ve ben herkesin aldığı eleştiriye kendince yeme sebeplerinide doğru buluyorum hepimizin motive olma şekli farklı evet hepimiz az yiyince kg veriyoruz ama diyetteki zamn diliminin sürekliliğini uzun tutmak mühim olan değilmidir bu sebeple kendisi için neyin en iyi olduğunu bilen kendisidir
(alınganlık yapmayın ulennn çizeim sizi muahh )