Yanlız hakikatten bende bir organizatörlük var kızlar. Bankadada bir ere gidilecek ben, bir şey yenilecek ben, piknik ben, o, bu hepsini ben organize ederim. Geçen en sonunda bi rgün isyan etmiştim ben isyan edince kimse karışmadı ve kaldı o kadar yani.
Şimdi Şelale için o zaman çoğunluktan yana. Adam zaten serpme köy kahvaltısı dedi, ben doyabileceğimizi düşünüyorum.
buluşma içinde ben zaten hepinizi otobüsten indiğiniz yerde elimde kartlarla bekliycem. Gerçi beni hemen tanırsınız etrafta benim kadar zayıf hatun olmayacağı için. Neyse işte durakta buluşuruz oradan hep beraber gideriz. Herkeslerde arkamızdan vay be hatunlara bakın der.
Yol öyle taksiye falan binilecek kadar bir yol değil. Bende arabayla gelebilirim belki. ama daha bilmiyorum.
Normal sahil yolu.
Ulaşımı da bildiğimi anlatayım.
KADIKÖY'DEN. TUZLA otobüsüne binip son durakta inilecek.
HALKALI'DAN : Topkapı Minübüsü ile (kaldı mı bilmiyorum ) CEvizlibağ'da inilip 500 TL Tuzla-Cevizlibağ halk otobüsüne binilip son durakta inilecek.
Durakta inince gördüğünüz en zayıf hatunun boynuna sarılınacak.
Şimdi Şelale için o zaman çoğunluktan yana. Adam zaten serpme köy kahvaltısı dedi, ben doyabileceğimizi düşünüyorum.
buluşma içinde ben zaten hepinizi otobüsten indiğiniz yerde elimde kartlarla bekliycem. Gerçi beni hemen tanırsınız etrafta benim kadar zayıf hatun olmayacağı için. Neyse işte durakta buluşuruz oradan hep beraber gideriz. Herkeslerde arkamızdan vay be hatunlara bakın der.
Normal sahil yolu.
Ulaşımı da bildiğimi anlatayım.
KADIKÖY'DEN. TUZLA otobüsüne binip son durakta inilecek.
HALKALI'DAN : Topkapı Minübüsü ile (kaldı mı bilmiyorum ) CEvizlibağ'da inilip 500 TL Tuzla-Cevizlibağ halk otobüsüne binilip son durakta inilecek.
Durakta inince gördüğünüz en zayıf hatunun boynuna sarılınacak.