Seni mi kıracağım bacım yazarım
Bugün iştah patlaması yaşadım resmen, bana protein yaramıyor ben onu anladım
2 hıyar yesem akşama kadar duruyorum ama et oldu mu midem açlıktan deliniyor, ben de anlamadım, milleti et tok tutar beni deli gibi acıktırdı.
sabah; yeşil çay, 2 kaşık yoğurt
öğlen; 2 tavuk parçası, üzerine 2 tabak yoğurtlu mantı çorbası (tavukları yedim, mideme düşer düşmez ben gene acıktım ya )
akşam; 5 ayın sonunda bir bardak diet kola, 10 tane çiğköfte üzerine de malum markanın malum kalori deposu dondurması
Herşey tavukla başladı ya, halbuki yağsız tuzsuz ızgaraya koymuştum, kocamanlardı da ama ızgara kokusu iştah mı açtı, mangal gibi mi geldi bana anlamadım, daha tavuklar ağzımdayken gidip çorbanın altını yaktım.
Akşam da daha köfteler ağzımdayken eşime "yetiş , koooş, dondurma" diye bağrındım
Ya bir de sabahtan beri son 10 gün,iyice kampa sokacağım kendimi, her şey yasak falan filan modunda olduğumdan sanırım psikolojik bir şey oldu.Sanki 10 gün sadece taş yiyecekmişim gibi diyete ilk başlarken hani aklımda kalmasın diye insan her şeyi pazar gününden yer ya, bende de öyle oldu.
Heepsini yedikten sonra tartıya çıktım, 2 kilo fazla çıktım.
Pişmanlığım doruk noktada ama olan oldu artık, yarına bakacağız.
Sana da tavsiye ederim, arada ödül lazım değil mi?
Herkese iyi geceler, mutlu bir cumartesi dilerim.
Bacım olan olmuş, aslında rakibim olarak sevinmem mi lazım bilemedim. Ama yahu iyi niyetim üstümde sevinemedim. Dün bende de vardı aynı psikoloji vardı niyeyse. Şubeye tiramisu aldık.
Bizim çocuğa dedimki bana minnacık ver diye. Koskoca 1 dilim koymuş. bende tabakta kalmaz arkamdan ağlar diye hepsini yedim. Sonrada şubede terör estirdim. Çocuk çağıza bağırıp durdum sen bilerek mi yapıyorsun diye. Halbuki onun ne suçu var madem az yiyeceksin 2 çatal al bırak dime. O da garibim ama çok zayıfladınız siz, aşırı zayıf duruyorsunuz. O yüzden tam dilim verdim diyor. Yahu sana mı sorucam ne kadar zayıflayacağımı daha 4 kilo vericem ben. Sabah tartıldım neyse aynıyım ama gece 11 de leslie ile 3 mil yürüdüm bari yarısını yakayım diye. Yok ben veremiyorum bacım en son gidip kemiklerimi aldırıcam 48 kilo olmak için