- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Se-zen bacım keşke sen bu sene kpss'ye gireydin, senin fişteklemelerin ile ben de ders çalışırdım 
Hiç ders çalışasım yok kızlar ya, 10 tane ansiklopedi gibi kitap bana bakıyor ve ben sırf ders çalışmayayım diye gidip ütü yaptım yaptım vakit geçsin diye yani
o derece sıtkım sıyrılmış.Bir yandan da kazanmayı ve atanmayı çok istiyorum.Ama çalışasım da yok

Şu yarışma ve mezuniyet sonrasında sigarayı bırakanlar topikleri var bacım, gel sonra senle orada kapışalım,ben sana inat olur da belki sigarayı bırakırım
Buldum ya dişime göre bir rakip, artık hayatta ne kadar kötü alışkanlığım varsa sayesinde bırakmam lazım
@Gırgırına Bacım, haklı olabilirsin.Ben de bu ara 1-1,5 litre arasında geziniyorum, hatta çoğu gün yarım litreyi zor içiyorum, akşama 1 litreyi döküyorum mideye direkt
Ama mantıken çok yenilince ya da tatlıdır, tuzludur yiyince insan susar su ister gibime geliyor.Ben bugün çorba yaptım misal.Tatsız, tuzsuz bir sebze çorbası.Sabah, öğle içtim.Toplasan iki bardak su zor içmişimdir.Hiç susatmadı bile.Çorbanın üstüne de su içesim gelmiyor hiç.Spor yapasım yok, su içesim yok, ders çalışasım yok...Üleyyn bu havalar beni böyle emekli gibi yaptı hee hiçbir şey yapasım yok...yazdıkça kendimden utandım. 
Ben biraz şu sahibinden az kullanılmış bisikletime bineyim yoksa garibim çürüyecek balkonda.
Hepimize fişek gibi hareketli bir gün dileyeyim bari.
Hiç ders çalışasım yok kızlar ya, 10 tane ansiklopedi gibi kitap bana bakıyor ve ben sırf ders çalışmayayım diye gidip ütü yaptım yaptım vakit geçsin diye yani
Şu yarışma ve mezuniyet sonrasında sigarayı bırakanlar topikleri var bacım, gel sonra senle orada kapışalım,ben sana inat olur da belki sigarayı bırakırım
Buldum ya dişime göre bir rakip, artık hayatta ne kadar kötü alışkanlığım varsa sayesinde bırakmam lazım
@Gırgırına Bacım, haklı olabilirsin.Ben de bu ara 1-1,5 litre arasında geziniyorum, hatta çoğu gün yarım litreyi zor içiyorum, akşama 1 litreyi döküyorum mideye direkt
Ben biraz şu sahibinden az kullanılmış bisikletime bineyim yoksa garibim çürüyecek balkonda.
Hepimize fişek gibi hareketli bir gün dileyeyim bari.