Tünaydınlar,
Bugün 4.gün demek hımm en kötü 10 günün kalmış zatenNe zaman bırakma günün yazmamışın? Umarım o gün hatta daha öncesinde bırakırsın.Eşin içiyormu bilmiyorum ama benimki içiyor ve leeeeşşş gibi kokuyor.Sigarayı bıraktım, yakında kocayı da bırakacağım he, ağzı kahveye giden adam ağzı gibi kokuyor sigaradan bıyyyy...
Q10 deyince aklıma kırışıklık kremi geldi valla, aklımca ben daha gencim ve bu tarz kremlere ihtiyacım yok diye nemlendirici bile kullanmam o yüzden bu krem her derde deva da olsa almayacağım çünkü beni psikolojik olarak yaşlı ve kırışık moduna sokuyor fikri bile.
Hem bacım tamam birbirimizi çıplak görmedik ama ben senin sarkık bir yerini de görmedim.
Artık bu işlerin piri olduk, diyet yapıp, spor yaptıkça vücutta gerim gerim gerilip, yağları atıp sıkılaşıyor işte, bunu biliyorken niye kremdi, haptı alıyoruz ki alla alla..
Ben bu fikri sevmedim.
Jöle gibiysek spor yapacağız, yağlıysak boğazı tutacağız, hem yağlı yağlı hem de jöle gibi sarkıksak hem boğazı tutup, hem spor yapacağız.
Bu işlere yeni başlamış çömez dobiş gibi ya da kendinden umudu olmayıp haptan, kremden medet uman başarısız dobiş gibi davranmayıp, içimizdeki cengaveri ortaya koyacağız.
Amaaan istersen kullan tabii bacım, ben karşıyım ayrıca sarkık falan da değiliz tamam mı hıh
Hepimize güzel bir pazar diliyorum![]()
Bacım ben yüksek tiryaki gibi 14. günde bırakıcam diyorum. Ya da 13. günde. Daha ona net karar veremedim ama 14. gün gibi. Eşim de içiyor evet ama ben bırakınca evde içmeyecek akşamları böylece o da azaltmış olacak. Evde yasak olacak yani. Ben demedim ama o istedi. Ve evet muhtelen berbat kokuyacak tıpkı benim şimdi olduğum gibi.
Q10 vucut için sıkılaştırıcı olanından. Ve evet spor bilmem ne ile ne kadar sıkılaşsada benim bacak içlerim bir türlü istediğim kadar olmuyor. Ayrıca ben nemlendirici kullanayım diyordum ne zamandır bacaklarıma çünkü inanılmaz kaşıyorum ve bacaklarım sokak çocuklarının ki gibi yara içinde. Bu da nemlendirici gibi olduğundan fiyatı da öyle aman aman değil bir deneyeceğim bakalım. Yanında da spor falan yaparsam değmeyin keyfime. Bu ara zaten sıcaktı falan derken sporu çok boşladım bir de bu ilaçla pek halim olmuyor, başlarken ne umutlarım vardı ama hepsi boş çıktı. Sabahlara kadar uyumayıp bir sürü şey yapacaktım. Şimdi kızımdan önce yatar oldum sabahları da top patlasa duymuyorum valla.