Ahanda sabah gölge de yazıyor demeyi unutmuşum malum sen de tatilden yeni geldin bacım bak seni unutmuşum sabah.Sorry

Bacım se_zen'i bilmem de benim gidiş kesinleştik ya , yolcudur Abbas misali
Herkes tatilde bacım, şimdi ramazan da başlayacak, pek sohbet muhabbet dönmez, sonra okulların ve tatil sezonunun kapanışı açılışı derken buralar anca kasım gibi şenlenir bence.Bir de az çok nasıl zayıflayacağımızı öğrendik, spordu, suydu, çaydı, bilmemneydi derken herkesin bir yolu oldu bacım.Eee eskisi gibi sohbet de yok, ee sadece kilomu cumadan cumaya söyleyeceksem duvara yazarım daha iyi diyorum kendi kendime

Bir de biraz tatile ihtiyacım var, diyet psikolojisi de yetti gayrı.Nasılsa şimdi dondurma da yiyorum, istediğimde spor da yapıyorum, çok yersem arkasına detoksu da patlatabiliyorum ve işin en güzel tarafı; şu an giydiklerimden de , tipimden de memnunum ve geri kalankilolar bir sene boyunca yavaş yavaş gitse de gam yemem, üzülmem o yüzden ben oldum kendi kafamda yani.

Buralara cidden 20 kilo verecek, kilosu çok, motiveye ihtiyacı olan kişiler gelsin, onların hakkını yemeyelim diyorum.
O yüzden ben bu cuma kaçar ama elbette yazışır,görüşür, konuşuruz bacılar yaa, ben sizi çoook özlerimmm çünküüüü.