• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Üleeeeynnn,

Ölenin ardından bile yalandan da olsa 2 saat göz yaşı dökülür üleeyn hemen helvamı yemeler bir de çekiştirmelerrr :27:
Diyet yarışmasına ara vereceğiz dediksek, sitedeki üyeliği donduracağım, interneti kestireceğim, dağa çıkacağım demedim.
Ara ara gelirim dedimse, 3 ayda bir değil 3 günde bir dedim.

Hemen ortağım yakar'ı çalın, yok 48lik diye bozuk plak gibi o efsane olan, ütopik bir hayal olan grup tekrar eline bayrak alsın, ohh ortalığı boş ve sahipsiz sandınız galiba?

Siz o püskevitleri yiyip, sahilde bira midyeleri götürürken, ben ortağımla mekik aletlerinin yaylarını kırıp mekik çekmekten baston yutmuşlar gibi boynumuzdan aşağısı kasılıp kalmış gibi yollarda geziyorduk.
Nice mekik aletleri eskittik, az ter damlatmadık halıya, parkeye.Gün oldu 200 çektik çok dedik gün oldu 2000 mekik çektik, bu neki dedik.Ama kardeşliği hiç bozmadık, bu sevda burada bitmez anladınız mı :1:

Ben mekiğe devam edeceğim, bileceğim ki bir yerlerde bir şekilde yakar bacı da mekik çekiyor, kalplerimiz ve göbek kaslarımız bir atacak..Biz bu grubu kolay kurmadık, daha nice winstonlar, nice yakarlar gelecek..Öyle 48likler 38likler bizi bozamaz, ahanda bu da böyle bilinsin.

Eğer daha da arkamdan laf ederseniz, Tatar ramazan olur saplanınca dönmeyeyinden bıçağımı kapar, öyle gelirim haa. :56:

Yakar bacım, buralar sana emanet.Gözümü arkada koma bacım :1:

Üleeeeynnn,

Ölenin ardından bile yalandan da olsa 2 saat göz yaşı dökülür üleeyn hemen helvamı yemeler bir de çekiştirmelerrr :27:
Diyet yarışmasına ara vereceğiz dediksek, sitedeki üyeliği donduracağım, interneti kestireceğim, dağa çıkacağım demedim.

Hemen ortağım yakar'ı çalın, yok 48lik diye bozuk plak gibi o efsane olan, ütopik bir hayal olan grup tekrar eline bayrak alsın, ohh ortalığı boş ve sahipsiz sandınız galiba?

Siz o püskevitleri yiyip, sahilde bira midyeleri götürürken, ben ortağımla mekik aletlerinin yaylarını kırıp mekik çekmekten baston yutmuşlar gibi boynumuzdan aşağısı kasılıp kalmış gibi yollarda geziyorduk.
Nice mekik aletleri eskittik, az ter damlatmadık halıya, parkeye.Gün oldu 200 çektik çok dedik gün oldu 2000 mekik çektik, bu neki dedik.Ama kardeşliği hiç bozmadık, bu sevda burada bitmez anladınız mı :1:

Ben mekiğe devam edeceğim, bileceğim ki bir yerlerde bir şekilde yakar bacı da mekik çekiyor, kalplerimiz ve göbek kaslarımız bir atacak..Biz bu grubu kolay kurmadık, daha nice winstonlar, nice yakarlar gelecek..Öyle 48likler 38likler bizi bozamaz, ahanda bu da böyle bilinsin.

Eğer daha da arkamdan laf ederseniz, Tatar ramazan olur saplanınca dönmeyeyinden bıçağımı kapar, öyle gelirim haa. :56:

canım ne kaldı eski kardeşliklerden . bizim mekik kardeşliği ve yüzük kardeşliği. sen metin ol. gezmene tozmana bak. ben burda kuş uçurtmam. suhan zaten firari kaldı bir başına sezen.
elbet iş çıkışı yakalarım onu .kıstırırm tenhada:1:8ay kendimden korktum valla)
bu bacılar ne 48 i geri vitese taktılar 58 e doğru süratle gidiyorlar. sen gönül rahatlığıyla tatile çık. arada sırada uğra kardeş yalnızım diye sanmasınlar

yakar kıyamam yanlız mı kaldın sen bacım gel gel bize gel ileri geri derken buluruz bi orta yol sen merak etme bacım :1:

Merhabaa. İsim hafizam yoktur. Telefonda oldgm icin de geri donup bakamiyorumm. ama bir arkadas kilo hedefimi sormus ilk hedef 65
İkinci hedef 60
Son hedef 55 ama emn deglm :-)

Gidenlere uzuldumm. Cunku birbirimize destek olacaktiik.(
yine de...iyi gezmeler. . :))

Gelelim bu gunee.

Uyanr uyanmaz 1 cay kasigi corek otu
yarm saat snra : kucuuk bir parca peynrli borek

kendme inamiyorum. Corek otu mucize br sey.
yine 1 cay kasgi corek otu aldm yarm saat once.
Smdi de meyve tqbagi hazirlayacagmm.

Yuruyusu yazmayi unuttuum. Bu gun 3 bin adm yurudm simdilk :))

İns yine 20.000 olur. Ama uykszm braz kursta fln beynm yorldu vucudmu etkldi. Kendmi toparlyp tam gaz dvm etcmm :))
Yarm ltre btti.

Hadi bakalm cikooo :D

Yedgm her syi yazmaya karar verdm. Yazarsam kacamak da az olr ya da olmz.

Az once meyve tabagi hazrlarken canm cig yprk sarmasi cekti bi tane ondn yedm :-D

canım elektrik yoktu şimdi elektrik gelir gelmez buraya geldim listeyi hemen hazırlıyorum biraz gecikecek paylaşım alanınada yazacağım hemen.

canım buraya yazdım işim çıktı çıkmak zorunda kaldım
inşallah kabul ederler listenizi

Eveeet işte bu haftaki listemiz.

3. Takım 264. Etap

S_A (78,2/ 80,0 / -1,8 / -2,30%)
Yakar76 ( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,32% )
Se_zen (50,8 / 51,5/ -0,7 / -1,38% )
Winstonlight (70,6 / 70,6 / 0,0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
Gölge_çiçeği (64,8 / 64,2 / 0,6 / 0,93% )
Suhan2 ( 51,0 / 50,5 / 0,5 / 0,98% )
Ejje89 ( 82,7/ 82,0 / 0,7/ 0,85% )
Ozgey (71,2 / 71,2 / 0,0 / 0,00 % ) izinde
Hezaran82 (77,1/ 77,1 / 0,0 / 0,00% ) bildirimde bulunmadı
Gırgırına (77,0 / 77,0 / 0,0/ 0,00) izinde
Cerensesil (106,5 / 106,5 / 0,0/ 0,00% ) 2. bildirimde bulunmadı
cikolata01 ( 72,7 / 72,7 / 0,0 /0,00 ) yeni üye hedefi 65 kilo olmak
cedric20(68,0/68,0/ 0,0 /0,00) Yeni üye hedefi 57 kilo olmak

3. Takım ortalaması -0,05

merhaba kızlar napıyosun cıkolata:D bugun sabah 2 dılım anaas yeedım oglede bır kutu ton balıgının yagını süzüp 1 dılım tam bugday ekmegıyyle yedım aksamada taze yesıl fasulye yaptım yıne 1 dılım ekmekle onu yıcem az opnce yuruyusten geldım bugunluk spor olarakta 5o dakıka yurudum yatmadan oncede 3 top vanılyalı dondurma yıcem.2 ltreye yakında su ıctım yatana kadar 3 ltre olur:52:

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldniz aklınızda soru işareti kalmasın çünkü bu takım en iyi takım ben başka takımdan transfer oldum kaç ay beklemiştim zmanında takımda boş yer açılınca girebilmek için
yaşım 29 bekarım muasebeciyim başlangıç kg 88 di en son 75 e kadar düştüm ama şuan sanırım 82 e kadar çıktım bi sürü bahneler bulup tekrar başladım yemeye normalde aktiftim burdaki paylaşımlarımızda ama son 3 haftadır evimde pc olmaması ve izinli olduğumdan dolayıı yazamadım sezen ve winston bu takımın olmazsa olmazlarıdır ama kendine göre haklı sebepleri var biliyorum misafir olarak gelir yine bizi yanlız bırakmazlar bırakamazlarda taciz ederim onları mesajlarla :)

canım senin evde internet olmadığı için ben seni bu haftada izinli bildirdim fena olmadı dimi?

selam kızlar azıcık çalıştım şimdi azıcık dinleneyim diye geldim . sa kardeş yeme kız yeme
hani seninle elele verecek kendimize gelecektik. bak kocalar 2 gün sonra yok yağlandın yok göbeğin çıktı diye bize laf sokacaklar . boşver yemeyelim. geçen gün bir diyetisyen dinledim. bize durmadan ye diye ısrar eden insanlar gizliden gizliye bazen bilinçli bazen bilinçsiz olarak bizlerin diyetlerini sabote etmeyi amaçlarlarmış. bilinç altında ya zayıflayıp beni beğenmezse diye düşünürlermiş.
ben bunu duydum ya akşamdan beri bana dondurma uzatan ye diye ısra eden kocanın canını çıkarıyorum. enson dayanamadı ne oluyor ya bune şiddet diyince beni hep sen sabote ediyorsun dedim. yani yağlarıma ve kocaya savş açtım. destek kuvvetlere ihtiyaç var. gel katıl bana :1:

aaa ama benim hayatımda kimse bana ye ya bitaneden birşey olmaz demiyorki.... kimse yemede demiyor ama ye diyen olmuyor ya :52: demekki bunların gözünde ben ayı yogiyim su aygırıyım gergedanım ben :1::1::1::1:

eşim bana eskiden ye ye derdi şimdi yeme yeme diyor :47::47:

tamam canım sana katılacağım ama 1 hafta sonra :1::1: burdayken yicemde yicem zaten canım cok sıkkın bu günlerde teselliyi yemede buluyorum heleki akşam börek var öööf!!

tamam tamam 1 tane yiyeceğim 5 değil:1:

Selam kızlar,
Benimde kilom 51,5
kilo aldım ben ya.
gitmiyorum be hiç bir yere sinir oldum kendime. Bu kiloları vermeden de gitmeyeceğim. Zaten sigarayı da bırakınca iştahım açılırsa kendimi burada motive ederim. Hadi kızlar gurubumuz canlandıralım lütfen. Herkes üzerindeki üşengeçliği atsın artık. 2 haftadır insan üstü bir performans göstererek yiyorum. Şu sigara bırakma ilacı iştahımı kapar diye çok ümitlenmiştim çünkü kullananların neredeyse %90'ında iştahı kapatmış ama yok bana etki etmedi kızlar. O yüzden de biraz boşlamıştım sanırım nasıl olsa kilo vericem diye. Bende artık eski halime dönmeye karar verdim.

S.A listeyi yapacakmısın. Ona göre not alayım şimdiden hazırlayayım bugün işim çok en azından erken başlayayım diyorum. Haber verirsin sen bana.

gitmemene çok sevindim canım. elektrikler kesikti sanada yazamadım liste için listeyi yarım saat gecikmeli bildirdim ama bakalım inşallah kabul olur.

Tünaydın Kızlar,

Önce kilo bildirimi; 71 kilo.
Ben çok almışımdır diyordum ama almamışım çok, hatta regl olduğum için onun şişkinliği bile desem hiç almamış oluyorum.
Hem metabolizma için iyi oldu biraz hareketlendi yediklerimle, hem sigara bırakma kabusu sonrası yediklerimle biraz kafam oyalandı, hem de kilo almadan bu alışma sürecini hallettim gibi ama bakalım ileride ne olacak.

Sonrasında; bugün uzunca süreden sonra topik mesajı rekor kırmış, taşmış yazılar sayfalar resmen :53: Gerçi cuma olduğunu hatırlayan ve kilosunu bildirmek için bile minimum 1 mesaj yazma sorumluluğunu taşıyan her kişi birer mesaj yazsazaten otamatik 10dan fazla mesaj eder. :6: En azından bir günlüğüne bile olsa grubu bu şekilde görmek çok iyi oldu.

Benim bugün dışarıda da içeride de işlerim var, yarın da sınavım var.Öylesine gireceğim zaten de bari bir iki kitap karıştırayım diye gece de ders çalışmaya çalışacağım.Gerçi sınav kartaldaymış , peeh..Onca yol, sabah ayrı sınav öğen ayrı derken toplam 5 saat sınav, 2 saat ara belemesi derken 7 saat sıcak altında heba olacağım/olacağız eşimle, 2 saat de gel git desek 9-10 saat heba olacak.
Ama gene de hiç çalışmamanın verdiği rahatlıkla Eşnstein misali kasıla kasıla sınava girip, stressiz bir sınav maratonu geçireceğim :1:

Beni 71 kiloyla geri dönmek üzere ayrıldı diye son kez bildirime yazarsanız sevinirim kızlar.Aslında amacım;2-3 ay diyet bıdıbıdılarından uzaklaşıp sporumu yapıp diyetime gizli gizli devam edip, hedefime ulaşmak ama durumlar, zaman, hayat insana ne gösterir bilinmez.

Zaten ara ara uğrayıp, sizlre kısmi kaynanalık yapacaı için iletişimimiz de kopmayacak.
Unutmuyoruz; sloganımız ne?
Hiçkimse reçel yemedi diye ölmez :27:

Görüşürüz reçel ve duman avcısı hatunlar :10:

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur herşey bende bu tatil boyunca aklımdan diyet kelimesini çıkarmak istiyordum ama burayla bağımı koparmayınca hergün diyet diyorum yani gene :1:

sende inşallah toparlarsın kimbilir geri döndüğünde hedefine ulaştı diye biliririz belki seni.. her nekadarozaman verdiğin kiloları bölecek olsakta.

buraya gene yazacak olmana sevindim canım :34:

Pşşşttt yakar bacı yakar bacı Gördün mü bak senin ortak seni bıraktı. (nasıl olsa gitti, arkasından konuşabilirim:1: )
48'likler hala mücadelesine devam ediyor. Hayır bende gidecektim ama sonra dedim benim ortim var. Ben ortimi bırakıpta gidemem dedim, tamam ikimzde 48 olamıyoruz bir türlü ama bunun sebebi var. Bizim vucutta yağ yok.:1: Biz kastan, bir de popoda falan bulunan kaba et diye tabir ettikleri kısımlardan kaybetmeye çalıştığımız için zor oluyor :51:. Yoksaa şimdiye kadar incecik olurduk biz. Tamam şimdi de inceyiz ama 48 değiliz. Onu da olucaz bir gün. Gel artık tek başına kaldığına göre 48'likerin safına geç, doğru yolu bul bacım. Hiç bir şey için geç değil. :27::27::27:

Winston da yok artık istediğim hainliği yaparım :27:

veee sezen kılıçları çeker... :1::1::1:

winston kesin gitti değilmi /
ben zaten hep sizin taraftaydım kızlarrrrr:3:
bakmayın bana onca saydığım lafa ne varsa 48liklerde var .:1:
ay ne zormuş çark etmek:43:

yaa aaay bununda ortağı gitti hemen karşı grupa yağ çekiyor kız kayıp düşeriz bak :1::1::1::1:

Üleeeeynnn,

sezen kılıçları çeker winston duruma el koyar :1:

Merhabaa. İsim hafizam yoktur. Telefonda oldgm icin de geri donup bakamiyorumm. ama bir arkadas kilo hedefimi sormus ilk hedef 65
İkinci hedef 60
Son hedef 55 ama emn deglm :-)

Gidenlere uzuldumm. Cunku birbirimize destek olacaktiik.(
yine de...iyi gezmeler. . :))

Gelelim bu gunee.

Uyanr uyanmaz 1 cay kasigi corek otu
yarm saat snra : kucuuk bir parca peynrli borek

kendme inamiyorum. Corek otu mucize br sey.
yine 1 cay kasgi corek otu aldm yarm saat once.
Smdi de meyve tqbagi hazirlayacagmm.

canım hedefini 65 olarak bildirdim sen istediğinde hedefi aşşağı çekeriz.

her gun kilo bildirimi yapmamiz gerekiyor mu ?

hayır her cuma yapacağız canım:34:

cedriic iyiyim ama halszlik var cok az yedigim icin herhalde...
senin dolu dolu gecmiiss :-)
iyi ki geldiin yalnizliktan isyan edecektim sanirim.p

Back
X