Biz burada püskevit yiyenleri sevmeyiz dostum

Belirli kurallarımız var; çubuk krakerden, püskevitlerden, reçelden, baldan, mıncıklanmış poğaçadan, simitten uzak durur yiyenleri linç ederiz

Şaka maka ama bu kalorisi 3-5 ya da hiç olanların karbonhidrat değerlerine ve diğer değerlerine bakmak lazım aslında.Bu form bisküvileri öylesine masum değil yani.
sabah; hıyar ve çay. (bence ayakta sandalet, kafada yün bere gibi

)
Çaydaki şeker zaten negatif de ee pozitif ne var; o da hıyar.Hıyarda ne var; accuk vitamin bidibidisi bolcana da su.Yani olmamış diyor, sabah kahvaltısıyla bizimle değilsaaan diyorum

Gelelim öğlene; domates, erik, püskevüt. (Erik yerken çok ses çıkarır ben erik yemeyi de yiyeni de sevmem ama bu benim ruhsal sorunum

) Domates, erik ve aradaki püskevit ne doyurucu, ne besleyici ıhh ben beğenmedim.
Akşama gelek;Cacık güzel, yoğurt var gene hıyar var, kabak köftesi tamam, kavun için de biz gene burada akşam meyve yiyenleri sevmeyiz ahbap.Meyvedeki şeker 24 saatte vücuttan zor gidermiş, o yüzden meyve yiyorsak sabah hatta kahvaltıdan önce yemek lazımmış. (Hoş, kim gözünü açıp yataktan fırlayıp kavuna koşar o da ayrı bir sorun ya neyse)
Vejeteryanmısın bacım, hiç et görmedim.Öyleyse protein içeren sebzelere yönelebilirsin.Pro az olunca kaslar ister istemez vücuttan diyet süresince bir miktar azalıyor bu sefer pörsük pörsük jöle gibin olursun, bence proya biraz yönelebilirsin.
Su şahane olmuş, sporda güzel olmuş, sade sodayı içmem, içeni de sevmem ama bu gene benim kişisel rahatsızlığım

Genel olarak; tam diyete yeni başlamış ve kısa sürede çok kilo vermeyi kafasına koymuş insan modelisin (bence)
Yakında sende bizim yolumuza geleceğin için şimdilik eleştiri yapmıyorum

Gene de biraz daha doyurucu şeyler yersen, daha sağlıklı olur diye fikrimi belirtmek isterim.
He bu arada yaz dedi, yazdım kaynana gibi her şeye karışmış demezsin umarım bacım

Alınmaca olmamıştır umarım