- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bacım vur dedik öldürdün sende :))) ama iyi eleştri olmuş gitgide düzeltirim ayrıca çayı hıyarla aynı anda kullanmam genelde çayı kahvaltıdan sonra içerim.Yemek yemeğe korkuyorum yaa ama zaman geçtikçe açılırım. Ne kadar az yersem şu mide bulandırıcı göbekten o kadar erken kurtulurum bacım. Ayrıca yediğim cacık hıyarlı değildi semizotuyla yapılmıştı ( sakın demeyesiniz bu kız hıyarı çok seviyor diye :))) ) yarından itibarende alırım proteinlerimi ama korkuyorum kilo alıcam diye :))) Gerçi yeterince kilom var dimi ama :))
Tüh unutmuşum hep hıyar hep hıyar demeyi ama bak semizotluymuş cacık
Eleştiri falan yalan bacım, ben 90 kiloyla başladığımda ne şok diyetler yaptım ne.Kimseyi de dinlemedim çünkü yolum uzundu, verecek çok kilom vardı.O yüzden sana baktığımda kendimi görüyorum ve her yazılan boşa olacaktır onu da biliyorum
Dukan diyetini duymuşsundur kesin, proteinle millet deli gibi kilo veriyor yani.Hoş, herkese uymaz tabii ama arada kilo vermen falan durduğunda bünyeyi şoklamak için proteine falan yönelebilirsin.
Senle uyuşmadığım tek şey ben bisküvi olayını hiç sokmadım diyetime.Gerçi ben ekmeği de komple kesmiştim ama neyse benimki de sağlıklı değildi.
Bir ara şu bisküvi paketinin arkasını yazsana bacım, yerine daha makul ne olabilir,ayrıca besin değerleri falan filan diye beyin fırtınası yaparız.
Neyse ben öğlen yemeğine kaçayım. (50 kez hıyar dedik, dolapta da var he, yesem mi
(Bir de 55 kilo demişsin, boyun kaç merak ettim.)
Meraklı kaynana Winstonlight