Kızlar bugün hiç hesapta yokken ceyizlerime bakalım dedik. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne kadar çok şey varmış beee sinirlerim bozuldu

annem nerede tencere tava bulduysa almış ya
birde 3 yıldır her yaz mç tonalts büyük boy menülere bardak veriyordu sadece o bardak kampanyalı haftalarda yeyip içmedik ordan ama 22 tane çoçaçola bardağı artı teyzemin bana aldığı bardaklar var. neyseki 12 tane yeşil olmayan bardağı anneme verdimde 20 tane bana kaldı...

bendede tuaf bir istek oluştu bir kaç yıl önce. mutfağıma ne alacaksam yeşil olsun dedim

halbuki en sevdiğim renk mavi, mor ve yeşilide seviyorum

ama şimdi konserve açaçağım rendem ekmek sepetim bıçaklarım ve bütüüüün elbezlerim yeşil

elbezlerinede sinir oldum.

çünkü kesinlikle aynı boy aynı renk bulaşık kurulama bezleri kesinlikle 15-16 tane var

birde anneannemin kenarlarına işlemeler yaptığı veya basit bez alıp kenarlarına çok ince danteller geçirdiği ve annemin hernereden akl ettiyse yüz havlusuna benzer havlu peçeteler almış 12 tane

bir sürü bez var..
ya kızlar size birşey soracam. türkiyede benim dedem dayılarım amcalarım kuzenlerim yani bütün herkes kadınlarda dahil bez peçete kullanıyorlar. buna eşimde dahil.. yani bildiğiniz rulo kağıt büyüklüğünde havlucukları yemek yerken elini ağzını silmek için kullanıyorlar. ben bunu çok garipsedim. ya bu normalmi? ben hep rulo kullanırım....

br bu kalmıştı size sormadık ama aklıma geldi naaapiiim