- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
winston evet canım balıklı dukan ekmeğinden sonra 1 yumurtayı yediğimde banada tuaf geldi. ama kötü değildi yani
tamam o halde proteini proteinle karıştırabileceğimi biliyordumda ama bana hep yumurta ayrı tutulması gereken birşeymiş gibi gelir.
bugün yediklerim:
sabah: 1bardak light süt
arada: az yağlı yoğurt
öğlen: dukan ekmeği, balık file, 1 yumurta, az yağlı yoğurt
akşam: 1 tabak karışık salata ve balık
öğünlerim sırf proteinden oluşmuyor. bugün bu yediklerimden çok memnun kaldım. çok mutlu oldum şekerli birşeye elimi uzatmadığıma öğlen yağlı makarna yemediğime çok sevindim.
irade doluyum yani
akşam işten eve gelince heyecanla anneme saydım yediklerimi. annemde amaaankızım sayma sayma yeterki devam ette zayıfla artık dedi.
daha trendeyken abime gelip beni almasını söyledim almadı annem ona gitme alma onu istasyondan zayıflasın eve yürüsün demiş
isyan ettim ama çok iyi oldu. 12 dakikada olsa giden kalori iyidir yani. işyerindede hep ayaktayım zaten.
inşallah bu sefer bu kilolar gidecek. haftasonu okadar yedimki. tartı fena artı gösterdi bakalım nasıl olacak yarın. hergün tartılma hastalığı bana son aylarda bulaştı.

bugün yediklerim:
sabah: 1bardak light süt
öğlen: dukan ekmeği, balık file, 1 yumurta, az yağlı yoğurt
akşam: 1 tabak karışık salata ve balık
öğünlerim sırf proteinden oluşmuyor. bugün bu yediklerimden çok memnun kaldım. çok mutlu oldum şekerli birşeye elimi uzatmadığıma öğlen yağlı makarna yemediğime çok sevindim.
irade doluyum yani

akşam işten eve gelince heyecanla anneme saydım yediklerimi. annemde amaaankızım sayma sayma yeterki devam ette zayıfla artık dedi.
daha trendeyken abime gelip beni almasını söyledim almadı annem ona gitme alma onu istasyondan zayıflasın eve yürüsün demiş

inşallah bu sefer bu kilolar gidecek. haftasonu okadar yedimki. tartı fena artı gösterdi bakalım nasıl olacak yarın. hergün tartılma hastalığı bana son aylarda bulaştı.