- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
Eşimle de konuşuyordum acep hamilemiyim diye, o da diyor ki "şimdi hamileysen hazirana doğurursun, seneye de tatile gidemezsin muhahaha" bendeki cevap "kediyle çocuğu anneme bırakır öyle tatile gideriz". (Biz her tatile gidişte kediyi anneme bırakıyoruz da o hesap) Yani çok aklı başında bir anne baba adayıyız çook
Dediklerine katılıyorum aynı anda hamile kalsak süper olur aslında.Geçen aylarda da yazışmıştıkya aramızdaki yarışlar, talı heyecanlar, seninkinin dişi benimkinin ibişi çıktı derken biz birlikte zayıflar birlikte hamile kalır birlikte gene zayıflar falan filan bu döngü sanırım birlikte menapoza giriş ve sonunda kilo alma sonra birlikte zayıflama diye gider.Sonra da atm önünde emekli aylığımızı almaya dikildiğimizde hala sen bana "kalsiyum diyeti çıkmış hem kemiklere hem yağlara iyi geliyormuş huuu winstooon kııı kulağın iyice duymaz oldu seniiin" diye söylenir ben de yanımdaki benim geline "ben evlendiğimde 45 kiloydum sonra yaşlanınca böyle oldum "derim.Birlikte takma dişlerimizi takırdatır,iki bunak, yuvarlanıp gideriz işte![]()
bu dağ ne rüzgarlar gördü . sen ki 20 kilo vermiş hatunsun 2 tost 2 lahmacun sana vız gelir tırıs gider. bazen böyle dönemler olur.ama hemen uyanıp aydınlanmaya başlamak önemli. ben sana çok inanıyorum. sen yaparsın .(verdim ara gazı işe yarıyormu) şaka bir yana sen atlatırsın.