- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Annem aradı cümle şu "pazar günü sen ben kardeşin bir haftalığına Antalya'ya tatile gidiyoruz, otel bul" ve kapattı 
Denize girsem denizi, havuza girsem havuzu taşırırım yeminle bu kocamanlıkla.
Zaten memeleri sığdıracak bikini de ayrı dert
İşin duygusal boyutu; eşimle taile gitmedik bu sene masraf olmasın diye.
Şimdi ben inatla önce babamla tatil yaptım şimdi annemle tatile gidiyorum.
O bir şey demez de ne bilem kendimi hain gibi hissettim şu an.
Anneme yok desem onla da ilk kez hatun hatuna tatile gideceğiz, hem demez mi babanla gittin benle niye gitmiyorsun?
Parasını ödesem kabul etmez, ona yük de olmak istemem.Ben ödesem durduk yere hava soğumuş evde çorap giyme sezonunu açacakken tatile para vermek saçma.
4 günde aç kalıp anca 1 kilo vermişim, bir haftalık tatilde kesin 5 kilo alıp geri dönerim işin bir de o boyutu var.
Anneme gelmiyorum desem küser, eşime gidiyorum desem belki içinden alınır, ben gitsem gidesim yok, gitmesem iş gene b.k
Öff mars, venüs elele , hepsi de winstona hesabı valla ya..
İki ucu b.klu değnek bu olsa gerek he.
Denize girsem denizi, havuza girsem havuzu taşırırım yeminle bu kocamanlıkla.
Zaten memeleri sığdıracak bikini de ayrı dert
İşin duygusal boyutu; eşimle taile gitmedik bu sene masraf olmasın diye.
Şimdi ben inatla önce babamla tatil yaptım şimdi annemle tatile gidiyorum.
O bir şey demez de ne bilem kendimi hain gibi hissettim şu an.
Anneme yok desem onla da ilk kez hatun hatuna tatile gideceğiz, hem demez mi babanla gittin benle niye gitmiyorsun?
Parasını ödesem kabul etmez, ona yük de olmak istemem.Ben ödesem durduk yere hava soğumuş evde çorap giyme sezonunu açacakken tatile para vermek saçma.
4 günde aç kalıp anca 1 kilo vermişim, bir haftalık tatilde kesin 5 kilo alıp geri dönerim işin bir de o boyutu var.
Anneme gelmiyorum desem küser, eşime gidiyorum desem belki içinden alınır, ben gitsem gidesim yok, gitmesem iş gene b.k
Öff mars, venüs elele , hepsi de winstona hesabı valla ya..
İki ucu b.klu değnek bu olsa gerek he.