Tünaydın kızlar,

İnsan yemeyince kilo veriyormuş önce bunu öğrendim. (Einstein winston) Ama şu iştah kapanmasının sırrını çözemedim.Mesela bazen eşimle tartışıyorum veriyorum kendimi yemeğe, bazen de gene eşimle tartışıyorum ama bu sefer iştah sıfır oluyor.
Neyse dünkü menü;
sabah; sade kahve
öğlen; sade kahve
akşam; çay
gece yatarken;2 dilim baklava
Neyse dün sizlerle yazışıp moral topladıktan sonra annem aradı, ben de güzel güzel konuştum.Bu sefer annem bana "bir anne olarak buna hakkım yok mu? Herkes haklı, bir ben mi haksızım?" dedi ve teli kapattı yüzüme.Bu sefer resmen krize girdim, ağlamaktan helak oldum.
Sonra annemi arayıp gelen giden bana küsüyor uleeeyn mealinde konuşma yaptım

Sonra annem durumuma üzülüp işi bırakmış atlamış gelmiş bize.
Arkasından eşim geldi.
Bu sefer "abimi çağırcam seni dövdürtçem oğlum" hesabı ben annemi çağırmış giib oldum ama benim haberim bile yoktu

Annem bana emrivaki yaptığını ama çok yorgun, bunalmış ve psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemde olduğu için bunu düşünemediğini söyledi, eşim de "ben winstona gidemezsin demedim ki, keşke bana danışsaydın" dedim "sorun yok" dedi.Annem "winston gelmese de sorun yok benim açımdan " dedim.Len şaban gibi arada tenis maçı izler gibi eblek eblek bakıyorum birden "ulen ben miydim bir sorun? Madem senin için sorun yok, senin için de yok beni niye 2 gündür ağlatıyorsunuz?" diye haykırdım
Neyse annem gitti, eşimle tekrar baştan konuştuk.Eşimden ona sormadan tatil planladığım için özür diledim çünkü aynısını o bana yapsa onu boğardım heralde

Eşim de dinlemeden anlamadan bana haykırdığı için özür diledi.
Annem de elinde 3 kilo su böreği, bir tepsi de baklava ile gelmiş olduğundan ve eşim de ben de o gün yemek yiyemediğimizden gece gece ona börek ısıttım, ben de tatlıdan kemirdim.
Birbirimize sarılıp uyuduk

Ha bu arada eşimle çocuğumuza isimler aradık taradık çünkü o benim kesinlikle hamile olduğumu düşünüyor, bu ay o kadar çok ota b.ka ağladım ki beni aşırı hassas ve alıngan bulduğunu her daim söylüyor
Neyse sorun, sıkıntı bitti nihayet.
He bu arada pazar tatile gidiyorum

Cuma gece yarısı da gelmiş olacağım inşallah.
Biraz önce annemle kardeşim arıyorlar merak etmişler.
Kardeşimin cümlesi "Ablaa biz annemle yemeği içmeyi şimdiden kestik"
Ben; "sebep? hayrola?"
Kardeşim; Eee açık büfeye gideceğiz ya, midemizde yer olsun

Ben; "Ben diyet yapacağım orada"
Kardeşim; "anneeeee..Ablam diyet yapacakmış"
Annem;"s.çtırtmasın diyetine, gidip her şeyi yiyip, deli gibi eğleneceğiz işte o kadar"
Neyse ama ben tatilde dukan yapmaya niyetliyim.Bari karbonhidrat almam.Etti, süttü yerim denizden de fok gibi çıkmam debelenip dururum diye planlarım var ama bakalım açık büfe görüp disiplin altına giren bir bünyem olaydı zaten dombili olmazdım değil mi?
Bakacağız artık.