Aslinda gercekten ikinizinde ayrilmasina gerek yok ben suan bu mesaji inanin gözlerim dolu dolu yaziyorum. Neden benim yüzümdeb herkes kiriliyor dariliyor.
Ben baskanligi birakayim ozaman.
Ben sana kırılıp, darılmadım, sen benim kardeşim gibisin.
Bak kırılmazsan eğer yazayım; yeterince grupla ilgilenmiyorsun, iki günde bir gelip menü yazıp gidiyorsun.
Gruptan kim çıkıyor, kim kalıyor, kimin ne sorunu var en son sen biliyorsun.
Bir aydaki 4 cumadan 3ünde aniden işin çıkıyor, listeleri se_zen yapıyor.
Burada muhabbetin döndürülmesine, buranın aktifleşmesine, buranın canlanmasına katkın olmuyor.
Bunu ben ve se_zen yapıyoruz.
Kendimi ve se_zen'i dürüst konuşmak gerekirse buranın başkan ve yardımcısı gibi görüyorum.
Fikirler bizde, dürtükleme bizde, grup içi sıkıntıların açığa çıktığı nokta bizde.
S_a, 2 günde bir gelir menü paylaşır bir iki kişinin de mesajından alıntı yapar gider, bir de arada bir cuma liste işini yapar.
Tabii ki hepimiz insanız yoğunuz ama bir başkan olarak her gece 10 dakika gelmek, gruba hakim olmak, yeni yeni anketler açmak, fikirler sunmak, grupta muhabbet dönmezken muhabbet açmak, yeni kişileri davet etmek ve menülerimizle, sporumuzla, kilo verişimizle, disiplinimizle gruba örnek olmak görevin olmalı.Çünkü sen başkansın, lidersin.
Başkan bile 2 günde bir geliyorsa, ben niye hergün gelip mesaj atayım? Ben de yorgunum, ben de yoğunum demez mi üyeler? imam osurursa cemaat s.çarmış hesabı.
Bunları da abla gibi yazıyorum bacım sana.
Yani kötü niyetim yok, cidden eksik gördüğüm şeyler.
Ha bugün olay neden sana gene döndü dolaştı dersen...ki çok haklısın..Grup içi muhabbet azalıyor, grup pasifleşiyor ve bunu başkan değil se_zen ve winston farkedip çözüm yolları arıyor, onlar sabah akşam yazıyor, onlar grubu canlı ve heyecanlı tutmaya çalışıyor.
Çünkü başkan zaten piyasada bile yok.
O yüzden sen başkanlıktan falan ayrılacağım demek yerine, gemini terketmek yerine, bir abla tavsiyesi olarak; her gece 10 dakika gir bacım, herkes ile iletişimin olsun, herkese oylama ile anket ile yeni fikirler sun, herkesin gönlünü tek tek yaparak adımlar at, yapılacak edilecek diye despotluktan çok tek tek herkese sor, herkesin gölünü yap, aktif ol, her şeyin içinde ol, sabah en erken günaydın mesajını sen at, gece yatarken en geç iyi geceler mesajını sen at, cuma günü grup içinde en fazla kiloyu verene özel bir uygulama yap smileyler ile süsle püsle, onu onore et, kilo alanı takip et, neden almış, ne yemiş, problemimi var, onunla daha yakın ilgilen, diğer zayıflama topiklerini de gez, onların uygulamalarını da takip et, gruptakilerle paylaş, oya sun, kabul edilirse onları da uygula vs vsvs...
Yani gece girdim kimse yok ben de çıktım, hayır çıkma, araştır, bak bakıştır, olmadı kendin mesaj at, komik şeyler yaz, girenlerin sabah o mesajlarla yüzleri gülsün, olmadı internetten komik fıkra bul yapıştır.
Anlatabiliyor muyum? Başkanlık; gece girdim yapacak şey bulamadım çıktım demek değil ya da "o yapılacak, bu edilecek" cümleleri kurmak değil, aksine yapacak şeylerin hiç bitmemesi ve sürekli bir araştırma, kendini yenileme sürecidir.
O yüzden daha ilgiyle, daha aktiflikle, daha motivasyon ve sorumlulukla görevinin başında olmalısın.
Gemini terketmemelisin.
(Hiç biri emir cümesi değildir, hepsini cidden kalbimden gelerek tüm samimiyetimle bir abla tavsiyesi çeklinde yazdım, tabii ki kaale alıp almamak ve vereceğin tercih senindir.)