öncelikle kilo bildirimimi yapayım.bu sabah tartıldığımda tam 80.5 kiloydum niye böyle çıktı anlamadım vermemeye tamam da almayı anlayamadım herhalde dünden itibaren yediklerimden falan oldu diye düşünüyorum.dün giremedim buraya ama başıma neler geldi bi bilseniz.dün sabah kalktım lavaboya gittim bi baktım aynada sol gözüm kıpkırmızı ve çok fazla çapak var tırstım öyle kendimi görünce ben de öyle bi huy vardır da kendimde en ufak bi problemde hemen içim fena olmaya başlar.neyse gözümü gördükten sonra gözlerim kararmaya başladı tam banyonun kapısını açarken düştüm yere.bi kaç saniye sonra kendime geldim tutuna tutuna salona geldim annem de duymuş düşme sesimi kalkmış hemen baya bi korktu o da.sonra yattım koltuğa hani sesleri falan duyuyorum da böyle konuşmaya gücüm yok sonra işte şeker falan verdi annnem.sonra dayımı aradaık hastaneye gittik.ne kan tahlilleri kaldı ne ekg ne de egg(kafama en az 15 tane kablo bağladılar beynin dalgalarına mı ne baktılar)çok şükür bişey çıkmadı sadece demirim çok düşükmüş onun için bi ilaç verdiler bi de tabii ki göz doktoru da damla verdi enfeksiyon kapmış.kilo verdiğimi falan söyledim doktor en son çok zorlama kendini ayda bir iki kilo falan ver dedi.işte böyle dün bütün gün hastanedeydim