- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
uzakta olunca herşeye sinir oluyo insan canım ya bende şuan o durumdayım adamın her hareketi batıyo bana kavga etmek için bahane arıyorum sanki...
Al bendendenokadar ya bak buladar basit bisey icin bazen arayip bagirip cagirmak geliyor icimden!!!
Canim allah yardimcin olsun türkiyede ki bu sistem gercekten cok zayif malesef!! Sen üzme kendini
Bak söyle düsün ya esin cocuklarin baska ülkede olsa be sen sadece tatillerde görüyor olsan
sezen cok tesekkür ederim canim. Ben bidahaki haftanin listesine bile basladim kendime böyle hi tabela cizdim liste gibi cizdim ve fotokopilerini yaptim is yerinde onlari fóm gibi dolduruyorum :) cüzdanima ve ajandama koydum onlardan böylelikle her an elimin altindalar ya!! Kardeslerim su elimdeki telefonla eler yapiyorlar millet neredeyse telefondan sirket yönetiyr ben biladar fonksiyonlu telefon alip sadece alo duyorum mesaj atiyorum buraya giriyorum ha. Bide oyun var tabi ama simdi telefonumda liste hazirlama icin herseyi yazdim hesaplamayi teleonla ögrendim kopyala yapistir falan hepsi telefonla yapiyorum