- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kamu spotunun içindeki gizli mesajlar.
Bir ara çok takmıştım o konuya. Sublimital mıydı neydi öyle mesajlar oluyormuş. Beyni şartlandırıyormuş. TV'de çok kullanılıyormuş. Kişi bunları kendi içinde kullanabiliyormuş . Programı da vardı ama ben indiremedim. Programın içine kendine vermek istediğin mesajı yazıyorsun mesela "canım hep salata yemek istiyor" gibi. Tabii burda olumlama kısmı çok önemli çünkü beyin olumsuz mesajları anlamıyor. O kadar ileri falan ama olumsuz şeyleri ya da istekleri anlamıyor. Şimdiki zamanda yaşıyormuş kendileri. Neyse işte onları yazıyorsun sonra çalışıtırıyosun programı. Sen normal bilgisayarda takılıyorsun ve görmyorsun bile. O yazı belirli bir zamanda çıkıyor kayboluyor ve beyini böylece çok güzel şartlandırabiliyorsun. Özellikle çizgi filimlerde falan kullanılıyormuş bu yöntem.
neyse işte yapabilen olursa bana da söylesin allah rızası için çok uğraştım ama programı indiremedim.
Senin alçalanın yükselenin, girdin çıktın bir şeyin yay bacım ya.
Yay lar nerde antin kuntin bir şey var içindelerdir çünkü.
Ben de bunu çok araştırmıştım.Hatta bu sitede göğüs büyütme subliminal'i veren vardı.
Orayı okudukça çıldırmıştım.
Güya teyze kuş böcek seslerinin altına mesajı döşemiş "ohh memişlerim kocaman büyüyorlar, ohh fıldır fıldır zıplıyorlar " gibisinden.Sen de bunu sabah akşam dinleyecekmişsin, 75 olan memeler olacakmış 95.
Şimdi bilinçaltıdır, bilinçaltı meajlar falan inanıyorum eyvallah ama alttaki mesajı bilmiyorsun ve asla duyamıyorsun.yani o teyze mesela şunu kaydedebilir "ben Öküze tapıyorum" , ne bileyim "artık lezbiyenim, hatunlar ohh içimi kıpırdatmaya başlıyor " ne bilem yani siyasi olur, dinsel olur, yani onu nasıl indirip günlerce gecelerce dinlersin.Bu kadar saf mısın? İşte o yüzden ben de kendi sub mesajımı kendim yapmaya çalışmıştım.Bu yolla sigarayı bırakanlar, zayıflayanlar, daha başarılı olanlar yani olay şahane bir olay aslında.Ama başkalarının subları ile olay çok tehlikeli de olabiliyor.
İşte ses dalgaları yok kayıt şeyleri diye biraz uğraşmak lazım.iyi hatırlattın bacım ya ben biraz araştırayım bunu.Neden bulamayalım ki? Güzel güzel olumlamalar yaparız ohh uyurken tak kulağa sabaha kadar beyni yeni baştan renove etsin, ohh şahane.
İlk oumlama cümlem de kesin şöyle bir şey olur he "Yiyorum yiyorum bir türlü kilo almıyorum yahuuu
Neyse..
O çizgifilmlerde arka planda yazan sex yazısı falan ne bilem bana çok tırstırıcı gelmiyor.Ben de Tom ve Jerry ile büyüdüm, hiç de sex için çocuk yaşımda yanıp tutuşmadım, kötü yola düşmedim.Ne bilem.ha diyeceksinki çizgifilmin bir karesinde "sex" yazısı ne alaka o zaman, işte onu bilmiyorum ama bu alta döşenen sub mesajlar yani görselden ziyade işitsel olanlar beni daha çok etkiliyor ve de tırstırıyor.
Burada meme yapacağız diye onları indirip sabah akşam dinleyenlerin nereleri büyüdü, ne hale geldiler merak ediyorum
Başkası yaparsa direkt beyin yıkama oluyor, kendin yaparsan da kendi beynine hükmetmek.
Ama gene de dikkatli olmak lazım.Hani bazen deriz ya dileğine dikkat et diye işte bu programı bulup hazır etsek de olumlamalar çok önemli.
Düşünsene en basitinden benim şu "ne yersem yiyeyim kilo almıyorum" u beynimin kabul etmesi gibi.Yarın ben hamile kaldım ve kilo alamıyorum, bebek gelişmiyor ve ölüyor düşün.Çünkü kilo almamaya şartlamışım kendimi.
falan filan..Acaba bu sub mesajları kalıcı mı kodluyoruz yoksa dönemsel mi,ya da şimdi kilo almıyorumu kodlasam beyin inansa haftaya kilo alıyorumu kodlasam beyin hemen buna geçer mi, vs vs..
Neyse heyecanlandım özetle.Ben biraz buna bu gece kafa yorayım.
Fikrine sağlık
Son düzenleme: