- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kaçmasın hevesin bacım. Ya bak valla billa ben bu bilinç altını denedim. Ve gerçekten işe yarıyor bacım. Tamam kanıtlanamamıştır ya da herkesin bilinçi benimkisi kadar açık değildir belki (allahım ne kendimi beğenmişim) ama yine de işe yarıyor bacım. Ya en basiti internette ben şu hazır olanlardan birini indirmiştim onu dinlerken bile resmen iştahtan kesilmiştim ve midem bulanıyordu dinlerken, ama işte o zaman biri aklıma onların içinde kimbilir ne vardır, duymuyoruz ki, belki beynimizi yıkıyorlardır (sendin diycem ama diyemiyorum belki değilsindir
) diye sokmuştu ve ogünden sonra dinlememiştim.
![]()
O hain bendim
Doğru ama millet şuursuzca dinliyor, geçen yazmıştım ya yok meme büyütmek için dinliyormuşlar, iyi tamam güzel de, alt metni duyamıyorsun ki, belki kadın oradan dini, siyasi ya da daha tehlikeli bir propaganda, byin yıkaması yapıyorsa?
Ben çok kendimi inandıramam bacım ya, biraz rahatsız bir tipim ya ondan belki
Ne bilem ya eskiden sigara ve kilo için heveslenmiştim, sigarayı bıraktım, kilo vermede de motiveyim ya sanki hayatta her istediği gerçekleşmiş modda el el üstünde oturuyorum, pek kasasım yok
bugunki yediklerim
sabah:2 dilim ekmek,1k.kutusu büyüklüğünde peynir yarım domates
öğleatetes kızartması wardı cok severimmm :44: 2 kaşık yedim,1dilim ekmek
ara:3tane kayısı
akşamıda yazarımmyemeklerden önce kocaman 2 bardak ılık su içiyorum ve arada spor yapıorum
![]()
Hilal bacı hoşgeldin, boyun 1.68 direkt mantıkla 58 falan mı olmak istiyorsun diye sorayım
Kilo çizelgesi yaparsan, kaç kilosun, hedefine ne kalmış, buradaki arkadaşlarda rahat görür.
Bende liste yok çünkü ben grubun delisi gibi sadece yazıyorum, misaifirim burada ama bir kaç arkadaşın mesaj altında çizelgeyi göreceksin.
Ona göre senin kilo savaşını daha iyi tanırız.
Patateste karbonhidrat, ekmek de karbonhidrat.ikisini zamanında yanyana kim uydurmuş ya? Okullarda da cips diye ekmek arası patates kızartması satılırdı (hala varmı bilmem) Len ekmek arası poğaça yiyelim desem yuuh manyağa bak ikiside karbonhidrat derler beni taşlarlar ama ekmekle patates kızartması diye bir yeme kültürümüz var bizim ya çok ilginç :44:
İkisi de ağır karbon bence birlikte yenmemeli.Yani alışkanlık haline getirilmemeli
(Mantığım bunları söylüyor ama körolasıca boğazım şu an 2 çatal patates kızartması için neleri vermezdim diyor ama yemeyeceğim, yılardır yeterince kızartma yemişim demek ki şimdi şişmanım