- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kızlar bugün ara ara girip baktım ama bir türlü fırsat bulamadım size yazmaya.
Valla ben 17-18 Kasım 24-25 Kasım müsaitim. Diğerleri de ne zaman müsaitlerse ona göre buluşuruz.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Winston bacı. Paşalar gibi gelirim, tartılırım, alırım 100 liranı ve sevgi dolu mesajlarını.
Yer bana fark etmez. Geçen sefer Tuzla dedik ama ejje'ye çok uzak oluyor. Ee sende kadıköyeden geliyorsun geçen sefer özgeyde var dedik daha bi orta olsun dedik ama bu sefer bana kalırsa Kadıköy dolayları olabilir. Ejje içinde orta bir yer olmuş olur hem.
Diğer arkadaşlara da sesleniyorum burdan biz winston, ben, ejje ve gırgırına geçen sefer buluştuk çok eğlendik, hatta bende yok ama sanırım ejjede resimlerimiz falan da var. Şimdi yine buluşucaz. Ayrıca iki ezeli rakip olan winston ve se_zen'in kilo musabakası da var o gün. Tartılar getirilecek, tartılacak kozlarımızı paylaşacağız.Sonra da winstonun bana 100 TL ve ne kadar mükemmel bir insan olduğumu anlatan, içinde sen büyüksün se_zen yazan zarfını takdim ettiği an gerçekleşek. Ardından açık büfe de yemekler yenicek, çaylar kahveler içilecek, gırgırına nın yarım kalan falına bakılacak. Gelmek isteyen el kaldırsın.
Pendikteki platesin adı da stüdyo portakal.
O zaman ilk tercih 17 kasım cumartesi.
Se_zen; uygun
Winston; uygun
Ejje;?
Gırgırına;?
Özgey;? Katılmak ister mi?
Cedric; İstanbuldan mıydı, ister mi?
Yeni üyelerden nidah ve Hilal?
Mekan olarak çoğunluk Anadoludayız ama Asya, Anadolu arası bir yer de olabilir, çok şahane bir yer olur Avrupadadır orasıda olur.Yılda bir iki yapılan bir organizasyon için bence trafik de çekilir, yolda ki Ejje tee Halkalı'dan Tuzla'ya gelmişti.Yani güzel mekan tavsiyeleri ile yer kısmı şimdilik sabit değil.
@Se-zen,
Sen 47 mi olacaksın şimdi tartıda? Yoksa 48 mi? Bak kar kış olur bir aya, sonra deme üstümdeki nenemin ördüğü yün kazak ağır çekiyor diye
Ben kaç olam ya (soruya bak
Ben 68i seçiyorum, zaten kıyafetle 68i bulmak için 66-67 olmak lazım gelecek, daha fazla verirsem ne ala.
Bir de ikimizin şu regl gününü de check etmek lazım aslında, malum +2 oradan geliyor.
Neyse lafa tuttun beni, mekikten alıkoydun
Güzel pazarlar herkese