- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
nidah; winstonun kullandığı üstteki resim sanıyorum. dün ben de bakındım biraz. onun bir de digital göstergeli olanı çıkmış. fiyatı da 60-70 aralığındaydı sanırım.
vallah kullanması kolaysa, tavsiye ediliyorsa, işe yarıyorsa, evde çok yer kaplamıyorsa :) alınasıysa, alalım gitsin. bu konuda biraz daha yönlendirmeye ihtiyacım var benim de.
evet topluca mekiğemi başlasak napsak:)
kafayı ortaya koyuyon kaldırıp indiriyon ,di mi?:)@Nidah,
Üsttekinden bacım.
50-60 lira bile olsa kullanılacaksa alınmalı.
Ben şubatta bisiklet aldırdım, şu an salonun köşesine sakladımBir köşeden bana bakıyor garibim.Ha fiyatı iyi, kalori yaktırıyor,deli gibi terletiyor, rahat, ister otur, ister ayakta yap şahane eliptik püskület ama gel gör ki bineni yok
Len çok üzüldüm yazdıklarıma, bir hüzün geldi bir Nihat Doğan gibi oldum gidem de bugün az binem
Yani demem o ki 50-60 lira belki çok değil ama kullanılmayacaksa paraya yazık.
Bir de benimi göstergeli falan değil, ben sayıyorum mekik sayısını manuel
Dedim ağzım var dilim var, az biraz matematiğim var, sırf göstergeli diye 20 lira fazla vermeye gerek yok
Tabii siz bilirsiniz.
Onun haricinde dediğim gibi günde 20-30 değil, 1000lere doğru yol alıp her gün yaptığınızda 15-20 gün sonra yağların yerinde baklava çizgileri başlıyor.Benim göbek doğum göbeği değil ama doğuştan göbek bu arada.Yani benim 30 yıllık göbeğimi düzleştirebiliyorsa, sizlere neler eder bilmiyorum.
Ama dediğim gibi istikrar ve sıkı çalışma.
Yoksa 3 günde yalandan 30 mekik çekilecekse, arkamdan söylenip kulaklarımı çınlatırsınız ki onu da ben istemem![]()
bir de 1000 mekik kaç dk sürüyo?
ve birazdaha fiyat araştıryım,alıcam galba.göbeğim çok kötü.
kilo verince bacaktan fln gidiyo.göbek o biçim
canım; kilo vermeni çok isterim, vermişsindir de zaten o ayrı. ama seni bu topicte görmek çok güzel. özellikle bu takımı istememin en büyük nedeni senin yazdığın mesajlar, bu topiğin havası başka.
bisiklet binmeye gelince, istersen motive olmak adına, aynı saatte yapalım. yaktığımız kaloriyi ve km yi yazarız, bize de gaz verir, sen de bisikletini kullanmış olursun, ben de.
mekik aletine iyi diyorsan alayım ben de. önümüzdeki ay siparişini veririm, eşim de çok sevinir. ama digital alırım, sayamam, unuturum nerde kaldığımı.
mekik aletini alırsak sistemli bişekilde hep beraber yaparız aslında süper olur.eşin niye seviniyo gı?:=)