Selamlarr
17 kasım buluşması hatunlarını fiştekleyeyim dedim
@Gırgırına bacım, sabaha karşı seni rüyamda gördüm.Şimdi biz lise öğrencisiymişiz, senle se_zen aynı sırada oturuyor böyle kanka falan gibiymişsiniz.Ama se_zen nasıl bir tosun nasıl tosun anlatamam, ikiniz böyle bir sıraya zor sığmışsınız.Rüya benim rüyam olduğundan tabii ben inceciğim

Ama kimse benle konuşmuyor, herkes beni itekliyor falan.Zayıfım diye zaar

Nasıl üzülüyorum nasıl, gidip size kantinden patates kızartması alıyorum beni de sevin aranıza alın diye ama siz patsoları yiyip gene beni aranıza almıyorsunuz.
Çok pis kıskandım ya, ağız tadıyla rüyada bile zayıf olmamı burnumdan getirdiniz daha ne diyem size
@Yakar bacım; 5000 diyorum. (Sen anladın oni

)
Bu arada bayramda saldım, yedim de yedim.
Ama 3 gündür 5000 gidiyorum +500 kaloriyi aşmıyorum.
Tartımın da pili bitmeyeydi daha iyi olacaktı ama neyse.
Evde görsen össye hazırlanan ergen gibiyim, her yer not, kağıt, kalori hesabı, mekik listeleri.
Dün hatta kağıtlar birbirine girdi dedim al bir kalem başla mekiğe.
Her 100 mekikten sonra parmaklardan birine çentik attım, çeke çeke ata ata mekik sonunda kendine hint kınasıyla dövme yapmış bir deli haline geldim

Özetle; yakar winston elele, 48likler hep geride (he ne oldu onlara?

)
@sa; bacım 17 kasımda bizle buluşmaya mı geliyon, hayırdır her yerde 17 kasım ve sa olayı var anlamadım

Umarım iraden ve disiplinin hep böyle yanında olur ve hedefine ulaşırsın bacım.
@Nidah;
Halil pazarlama burada.
Beni sormuşsun, geldim bacım buyur.
Taksit mi peşin mi, size nasıl bir mekik aleti lazım bacım

@Ejje, se_zen ; buluşma için kampa mı girdiniz huuu, az ses edin.
17 kasımda yuvarlana yuvarlana gelen tek dobiş ben olmayayım, ses edin de yanlız olmadığımı bilem
@Maviş'in annesi olan bacım;

Her gece mavişi beslerken aklıma geliyorsun, benim maviş dana kadar oldu, diyorum onun maviş de bu kadar büyüyor mudur.
Gizli gizli seni anıyor, mavişi severken pis pis sırıtıyorum
@Suhan;
Hey gidinin 48lik parti kurucularından suhanı, bacım sen se_zen'i de fiştekle de tekrardan yenileyin partinizi.
Böyle atışmasız, tepişmesiz olmuyor.
Bir araya gelek de şenlik ateşleri kuralım, az motive olalım derim ben.
Yeni gelen ve diğer arkadaşlara da selamlar