Selamlar,
@Yakarım, reçel değil mi ah o körolasıca reçel

Benimde rafta,içinde bir tatlı kaşığı kalmış çilek reçelim var.Gidip gelip arkasını okuyup hesaplar yapıp, çıkan kalori hesabını spora vuruyorum, etmez değmez diyorum.Bir de reçel öyle yenmez ki zaten! Sıcccacık ekmek alacaksın, içine tereyağı sürüp üstüne çeyrek kavanoz ve boltaneli reçeli koyup iki hamlede Hüsmen ağa gibi yiyeceksin, sonra da göbeği ovuşurup "ohh yarasın tosunuma" diye kendini seveceksin.Reçel böğrünü yakacak üstüne zeytine, ordan peynire abanıp off işte neyse bunlar şu an benim için acı verici konular
Bu ara şunu anladım; hani hep derler ya mide balon gibi çok üflersen ayı gibi şişer, normal bırakırsan üner böyle küçük olur diye, heh işte bu yaşta bu zeka ilerde gerizeka hesabı bunu anladım, onayladım

Bu aslında hepimizin yaşadığı bir şey.Mesela bir 10 gündür az yiyorum, ilk 3 gün ağladım resmen, köpek yavrusu gibi eşim yerken ağzının içine bakıp pati uzatacaktım sahip bana da verse yemeğinden diye o derece canım yandı

Ama sonrasında aktı gitti zaman.Ha şimdi tokmuyum, mutlumuyum hayır değilim ama midem küçüldü, bir kase salata yiyip üstüne 2 bardak su içtikten sonra koca tabak mantı ve üstüne koca bardak kola içmişcesine mide şişkinliğini ve rahatsızlığını yaşıyorum.
Ha şimdi sapıtım yemeğe başlasam, midem hafif şişecek, rahatsız olacak ama ısrar edip davar gibi abartıp habire yesem, mide gene genişleyecek ve azla doymayacak.O yüzden mide küçültmek de büyütmek de çok kolay ve tamamen bizim elimizde.
Bir de bir elinizi yumruk yaptığınızda ortaya çıkan ebatmış insanın midesi.Yani 3-4 kaşıklık bir hacmi var işte.Ama bizdeki yani Türk mantığındaki bir akşam yemeği; 5-6 kaşık çorba vardır, x yemeği vardır koca bir tabak-bırak yumruğu ayak kadar

- yok pilavı, makarnası, üstüne sanki az yemiş gibi, sanki yarın yokmuş gibi ve sanki kıtlık çıkacak gibi 2 meyvesi üstüne bunu onu, ee tabii mide de bir can ne etsin, o da zonk zonk zonkladıkça iç soda iç soda yer aç..Sebep? Daha fazlası girsin diye..
Benim evde kedi var ya, bazen diyorum hayvanlar da insanlar gibi konuşabilse naıl olurdu diye..O hesap organlar da dile gelip konuşabilse heralde biz lüp lüp lüplettikçe mide şu limitsiz konuşan "hanımlar overlokçu geldi" anonsu gibi bize sürekli anons geçer dururdu
Herkeşlere selam olsun.

Reçelden nefret eden, mekiğe sevdalı aç insan winston