Kızlar hepinize selam...
Benim babam kalp hastası...Açık kalp ameliyatı geçirdi 2 kere...
Kapakçığında yine problem var, yeniden açılırsa kalbi dayanamayabilir...Şu an hastanede...Annem başında...Gece de ben gideceğim muhtemelen..
O yüzden önümüzdeki hafta içinde çok katılamayabilirim aranıza...Günlük yediklerimi falan çok yazamayacağım bu durumda...
Ama sistemimi asla bozmam, merak etmeyin beni :)
Zaten diyet yapmıyorum ben..Protein ağırlıklı beslenmeye ve günlük 950 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum...
Takım olarak birbirimizi uyarmamız da çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :)
Mesela bizim takımın yaramaz ve karamsar çocuğu hilali de uyarsın biriniz..Baklava falan yemesin bir daha

Biriniz de beni uyarsın kabak çekirdeği konusunda...Gerçi 15 gr yiyorum ama vazgeçmek istiyorum artık bundan
Aklıma gelmişken biriniz
pro üyelik ile ilgili bilgi istemişti...
profil tasarımı dışında, özel sınırsız özel mesaj yollayabiliyorsunuz..mesaj aralarında beklemeye gerek kalmıyor..Anlaşmalı bazı doktorlar ve hastanelerde indirim hakkı kazanıyorsunuz..İşte yazı rengi ayarlama v.s gibi özellikleri var..
Bir de kilo bildirimi yapayım ben...Yarın burada olamayabilirim..Bu günlük buralardayım..
60.700...Komşumun hassas tartısında tartıldım...Benim tartım maalesef eski usul..
Kaptan inşallah benim bildirimi kaçırmazsın

Bu arada evin hayırlı olsun
Hadi sıkın biraz dişinizi, biraz toparlanalım dereceye girelim..Öptüm hepinizi canlar