Has odabaşı winston ha

Bir de yeni arkadaş "winston hanım" demiş çok güldüm

Bana zamanında washington bile dediydiler de nickimden sonra hanım dememişlerdi

Çok saolun siz kızlar gece gece güldüm he
Hürremde de yarıldım bu gece.Koca şehzade gerdekten sonra cariyenin ailesine el öpmeye gitti ya la.Kayınpeder de koca şehzadeye "laf ederler, nikahı ne zaman kıyacanız" dedi ya.Zaten sinamekeli çay içmişim, gülmekten koyun şeyi gibi döke döke az kaldı ortalığı batıracaktım

Len kızını hareme vermişin şehzadenin koynuna girsin gönlünü hoş etsin diye, şimdi "laf olur, söz gelir, nikahsız halvet olmaz" diyor koskoca şehzadeye.Sanırsın esnaf Rüstem efendiye kız veriyor tövbe tövbe...Bu senarist neyin kafasıyla yazıyor çok merak ettim vala, bol bol da güldüm.
Bu arada diyet için de hayırlı bir şey yazmış olam

Doğadan 7 otlu çay çıkarmış.Biberiye, funda yaprağı, mate,kekik, yeşil çay,kiraz sapı ve ısırgan var içinde.Fiyatı eğer kazıklanmadıysam 3.45 lira.Neyse çok duymuş, okumuştum bir de yeniler bilmez ama benim aktar korkum var öyle ot mot alamam anca poşet fabrika usulü içerim.Neyse çok sevindim hepsi bir arada diye, aldım ve içtim.Ben ki bu kör gözlerle limonlu diye "ballı yeşilçay" gibi tadı tarifsiz çayı almış, sonra da günah olmasın diye atmayıp bir ay boyunca onu içmiş, lahana çorbasındaki kereviz saplarını bile zevkle yemiş, matedir, kekiktir, papatyadır içmiş ve de sevmiş bir insanım bu çayı sevmedim ve içemedim.
Damak tatları tabii değişir ama çok otçul biri değilseniz, ben gibi görüp atlamayın boşa paranız gitmesin diye yazayım dedim.