- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ahaha malesef o da benim.
ceviz yerine börek yedimbi dilim olsa iyiydi tabi gene.
sen nirvana noktasındasın şu anda.
etliekmek üstüne şerbetli tatlı yiyip hala aç hissettiğim günlerin ardından burdayım ben. mide çuval gibi. küçültücez evelallah.
dokunulmaz dimeyin. kalori almam gerekiyosa emzirdiğim için doğru şeylerden olmalı börek pasta nedir yane
Valla diyet olarak değil ama bilinç olarak seni çok örnek aldım zamanında bacım.
Yok neccafede şu var, yok onda bu var, yok o işlenmiş yok bu bilmemne diye burada az zopayla kovalamadın bizi.
Hani diyettir, spordur işin özü belli; iki boğazını tutacan, iki de spor yapacan.
Hep derim bunlar da demir değil ya elbet eriyecek.
Ama işin bence en önemli kısmı istikrarlı ve bilinçli bir biçimde sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve hayata adapte edebilmek.
Senin hamileliğin öncesinde yaptığın ve uyguladığın olay yani.
O yüzden börek falan bana yakışır ama sana yakışmaz.
Sen sağlıklı beslenmeyi bilen ve bu konuda örnek olan insansın, senin bunu yapmaman lazım.
Brap Pitt'in alttan gaz çıkaramaması gibi bir şey, öylesine yakışıklı bir adam gaz çıkaramaz.
Sen de börek yiyemezsin!
Hayallerimi yıkıp, umutlarımı suya düşürmeyin.
İşte o kadar!
valah billah o ben değilim. evet bu sabah 2 yumurta 2 ceviz yedim . :18::18:
Karatay sinyali aldım senden bacım, o yüzden 2 yumurta ve ceviz için "yarasın bacıma " dedim sağlık anlamında tabii
Kendimi yol ortasına dikilmiş trafik polisi gibi hissediyorum.
Ona "geç", buna "dur" diye söylene söylene duruyorum :44:
Şu totoyu kaldırıp az spor yapsam bana da spor yarayacak ama yaymak işime geliyor