evet kızlar geldim geldim de nerde siniz siz iyi dayagi haketti niz 

gelelim bana hikaye gibi yazayim menü mü bugün firtinali bir güne sabah komşunun oglunun zile basması ile uyandım saat 7.30 la ne insanlar var çoluk çocuğu salmis yarın ben onu yakalarim diye plan lar yapıyordum ki ise giderken üst komşumu gördüm kız o engelli demez mi üzüldüm
hem kendime kızdım laf saydım diye hem anasına bi güzel küfür ettim neyse bu arada sabah diyet kahvalti yaptım klasik ise gittim öğle corn felaks yedim sütle sonra bitki çayi ve kuru incir akşam işten donuyorum nasıl acım ama inat ettim daha dışarıdan hiç bir şey yiyecek yok dedim otobüs e bindim orta yaşta bi kadının yani boşaldı erkek leri aşarak koşup oturdum hiç demezler zati karı var acik kibar olalım (sanki ben çok kibar im lafa bak karı)
sonra ne mi oldu karı bi güzel pogacayı çıkartıp lop lop yuttu bi güzel koktu anlatamam acik ver diyecektim nerdeyse
eşim le bulustuk sonra bi tanıdığın pastaneside bir emanet verip çıkacaktık aman allahim o pastane ne güzel kokuyor öyle dedim az bişey verirse yiyecegim allahtan pis cimri vermedi
gerçi iyi oldu ama insan az vermekle eksilmez di ya
ordan ıçim yalana yalana çıktık balık aldık evde ızgara da yapıp yedik bi tanıdığın güzel oh sefam olsun bugün kaçamak var mi derseniz 1 bardak light kola
acik
gelelim bana hikaye gibi yazayim menü mü bugün firtinali bir güne sabah komşunun oglunun zile basması ile uyandım saat 7.30 la ne insanlar var çoluk çocuğu salmis yarın ben onu yakalarim diye plan lar yapıyordum ki ise giderken üst komşumu gördüm kız o engelli demez mi üzüldüm