Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah:
2 yumurta, 5 ceviz
Peynir, 6 zeytin
Yoğurt
Marul, dereotu

Akşam:
Tarhana çorbası
Pırasa
Yoğurt

40 dk yürüyüş

şimdilik menüm bu, ekleme olur gibi daha, saat erken
şüperşin ya bende artık kaçamak yapmamya dikkat ediyorum ama kafam hala koşu bandında almadı gitti benim herif:1:

Vin kel bacım ya.
Ben kelleri sevmem :51: Eşimin babası bir kel geç karşısına makyaj yap kafası o kadar parlak kel.
Eşiminde tepesi hafiften açılıyor sanki, şimdiden diyorum para biriktir saç ektir, adam cool havalarda :51:

Brad de yaşlanmıştır, ben 18imde adam orta yaşlıydı, ben orta yaşa geldim adam da bir zahmet yaşlı kategorisine girsin yani :1:
Ama her daim candır Brad yahu.
O gelsin ben takma dişleriyle de kabulüm :51: :1: :27:

benimde babam kel :1::1: takma disleriylemi? bak ne dicem o halde benim kayin babam babaannem ve anamin babasi olan dedem :1: benden takma disleri icin temizleme ilaci siparis ederler her türkiyeye gittigimde unutmadan not ediyorum sanada getirecem hazirlik yap yahu brad takma disleriyle gelecekse :1::1::1:

S_A bacım hoşgeldin wişton dediği gibi türk şimenaşına döndü şizin buluşmanız ne diyelim allah kavuşturşun :34:

wishtonun dedigi gibi gercekten türk filmlerine döndü.. insallah bizde böyle türk filmlerindeki gibi bir kavusma yasariz... havaalaninda yolcular bir bir iniyor ve benim kocam geliyor agir cekimde birbirimize kosuyoruz... yanak yanaga olacak sekilde sariliyoruz (suratlar böyle: :52: )nnnnsevgilim cok mesudum filan yaaaniii :1:

S A hoşgeldin.başınız sağolsun bu arada. sağ salim bi kavuşsaydınız..:)
Hosbuldumm canim sagol tesekkür ederimm :43: insallah kavusacaz canim insallah insallah :43:

2 tane pişiyi indirdim mideme utanmadan kahvaltıda. Bi kase de cornflakes yedim light sütle demin. Ben iflah olmayacağım herhalde bu işler bana göre değil.

pisi nedir? iflah olacaksin caniiim bak kacamak yapip light sütle cornflakes yemissin e daha ne? :1:
selam canlar, akşam oğlumu uyutup gelicektim takıma, ondan önce ben uyumuşum :1:

S_A hoşgeldin, artık bu son bekleyiş inş, kavuşcaksınız:38:

motivasyonu düşürmek yok, vazgeçmek yok, acı yok kızlar. sabah 300 gr fazla çıktım zaten, takmıcaktım güya perşembe dışındaki tartıları ama perşembenin gelişi şimdiden belli olur dedim hemen yürüdüm 40 dk, dün üşenmiştim. geçen haftaki kadar olmasa da 300-500 gr da olsa vermem lazım bu hafta da.

nigah sonuçlar temiz çıkmış, gözünaydın, ne tahlili yaptırdınız?

insallah canim sende hosgeldin sen nasilsin iyimisin bebis nasil adi ne erkekmiydi cok soru sordum ama cevaplamayabilirsiinnn:1:

S.A cım hoş geldin. Allah rahmet etsin bacım ölen amcanın oğluna. Eşinde bence doğrusunu yapmış onların yanında olmakla. İnsanlar böyle zamanlarda birbirlerine daha çok muhtaç oluyor ve yanında birilerini arıyor.
sende sanırım bir kaç kilo mu aldın. Yoksa ben mi öyle gördüm eğer öyle ise eşin gelene kadar onları ve üzerine bir kaç kiloyu daha vermelisin.

Winston canım ben geçen gün püsküüte özel mesaj ile senin durumu sormuştum o da diğer takımlardan da böyle talepler geldiğini ancak onlara da izin vermediği için 6 ayı beklememiz gerektiğini belirtti. ama bacım sen cumaları kilonu paylaşsan da takım listesi yapsak. Bende sana çikolata yiyen smile'ı versem. Sende bana sinir olsan. Ne dersin. :125:

Nidah çocuğun için sevindim canım. Benim kızın da hırıltısı 2 ay oldu geçmedi. Bir hafta öksürüyor sonraki hafta hırıltı kalıyor sonra yeniden öksürüyor. Dünya kadar doktora götürdük ama geçmedi bir türlü. Allah seninkine de şifa versin.

Amin canim tesekkür ederim..

kim benmi kilo almisim yook hayir.. yani ben 700 gram aldim... 2 haftadir tatilden gelmisim o gün bugündür gram oynamadi tarti.. ne yukari ne assaya.. :52: ama tabiiki daha kilo vermeliyim... benim hedefim 70 kilo olmak sonrasinida ozaman düsünecegizz :1:

İyi akşamlar kızlar :16:

Bugün halamın oğlunun doğumgünü vardı, öğleden sonra gittik.Tahminimce pasta çay olur o saatte ben de zaten pasta sevmem oh yemem diyordum.Bir gittim ki bizim baba tarafı Antepli, sofra tam Antep sofrası.Peynirli pidesinden, lahmacunu, özel acı biber dolmalarından salçalı soslar, mezeler, Allah Allah :56:
Ve tabii oradaki herkes beni geçen sene aynı doğumgününde en son görmüşlerdi ve hepsi için şok oldu :1:
Amcam geçen eşimin dediği gibi "Cansu Dere'ye benzemişsin" dedi ben de "ıyy o sıska suratlıya mı? " dedim :1:
Gönül bir Angelina Jolie efenime söyleyeyim bir Adriana lima benziyor gel sen Cansu Dere de..Hem onun da cicikleri yok, benim de :47: neyse bende hala kocaman bir toto var hehe naberr :27:
He oraya gitmeden de tanesi 7.5 liradan 2 tane kot aldım.27 alacaktım ama eşim öyle bir baktıki ben de sinirlenip 28 aldım.Ve eve geldim ve 28in içine girdim.Diğerinin giremedim.Yani 27 alsaydım daha hırs yapardım şimdi 28e girdim işte diye fırlattım kotları.
Neyse şimdilik hedefim diğer 28 beden kota girmek, yani totoyu eritmek.

Herkes klasik ne yaptın da zayıfladın dedi, yok biri dukanı duymuş biri bilmemneyi."Her şeyden ölçülü yedim sık yedim" dedim sonra itiraf ettim "aç kaldım, yemedim, açlıktan ağladığım zamanlar oldu" falan filan dedim.Herkes dinledi sonra "yiyen de ölüyor yemeyen de öfff ne kasacam, şurdan lahmacunu uzat" dediler :27:

Neyse;
sabah kahvaltım; 2 haşlanmış yumurta
öğle; yok
akşam; 1,5 lahmacun, bir kutu ayran

Listelediğim tüüüm sporları yapmadan da yatmayacağım.

@Sezen; mesaj atıp Püsküüt'e sorduğun için sağol bacım.Listelere girme meselesini düşünmüyorum.neden dersen burada ters tepen bir şey var benim açımdan bacım ya.Geçen pazar 70.200düm, ağlandım sızladım sonra düştüm çıktım düştüm çıktım bir hafta geçti bu sabah 70.300düm.İstikrarla her hafta 100 gram ala ala 90a geri koşuyorum sanırım :47: Size yazdıkça, her gün tartılacağım dedikçe, hırslandıkça bir şeyler ters tepiyor ama evde kendi başıma diyet spor yaptıkça neredeyse her gün 300-500 veriyorum.
Zaten dedim ya 69 ile 70 arası bana kabus oldu çünkü bu vücut daha ötesini belki 10 yıldır görmedi, yani onu da anlıyorum ama ne bilem işte öyle.Şimdi grup içinde bile sizle yarışırsam 50 gram verdi, yok geri aldı falan filan modunda olup bir süre sonra ben bu işi başaramıyorum diye komple pes etmekten korkuyorum.O yüzden ben kendi kendime bir şeyler yapmaya devam edeyim bacım.
Sınav için geçmiş olsun.İş için iş arkadaşı bilmemne bence faso fiso.Şimdi eşimin iş yerinden 3 kişiyi kovuyorlar, eşime de bunların işine sen bakacaksın, bunlara verdiğimiz maaşları da sana vereceğim demiş patron diğer 3 kişinin önünde.Şimdi bu 3 kişi bir ay çalışacak eşime işi öğretecekler (!) sonra ayrılacaklar. Sence ne kadar öğretecekler? Her şeyi öğretip anlatacaklar mı? Tabii ki hayır.Her insan kendisi vazgeçilmez ve o işin bir numarası sanır ama malesef herkesin yaptığı işi yapan hatta daha iyi yapan niceleri var yani kimse vazgeçilmez ya da bir numara değil.O yüzden senin gittiğin yerdeki 3 tane nohut beyinli de sana surat yapacak, eksik ve ya yanlış gösterecek ama bir zaman sonra senden emir alıp, senin dediklerini yapacak ya da oradan postalanacak.
O yüzden kariyer imkanı varsa, parası ve diğer şartları daha iyiyse sırf 3 kişi beni sevmeyecek diye ben geri durmazdım.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.Sen de oraya ortam yapmak, dost kazanmak ya da sevgiye doymak için değil para için, kariyer için, hak ettiğin değeri almak için gidiyorsun.Seven sever sevmeyen gelsin beni sevsin :27:Çok da tın.Ayrıca Nisanda zam biraz erken değil mi? nisana 6 ay var, keşkem kasım diyeymiş.Kasıma ne kaldı şuracıkta 11 ay :27: Çocuk oyalar gibi..
Gene de sen bilin bacım.En hayırlısı olur inşallah.

Winston tamam bacım sen bilirsin. Sen kendi kendine yarışmaya devam et ama misafir olarak bizi ihmal etme yahu zaten kimseyi bulamyorum şu katılmak isteyenlerden .
ayrıca fikrini de beğendim ve artık kararımı verdim ay madem bu kadar değerliydim de niye bu kadar zaman kıymetimi bilmediler. Bunca zaman madem daha fazla verebiliyorlardı da enayi gibi boşuna mı çalıştırdılar beni.

Kızlar sizde girdiğinizde şu cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere bir göz atsanız davet edilmeyen birini görürseniz hemen bizim takıma çağırsanız şöyle bir kaç kişi takıma biraz renk gelse.

S.A canım valla bravo ne ettin hiç yemedin mi çok mu dikkat mi ettin yoksam. 700 gramcık almak büyük başarı valla. Yoksa dukanın güzelliği mi bu. merak ettim valla.

Mattika seni de tebrik ediyorum menülerini ne güzel oturttun bu kadar kısa sürede bacım. Valla bravo.

Winston tamam bacım sen bilirsin. Sen kendi kendine yarışmaya devam et ama misafir olarak bizi ihmal etme yahu zaten kimseyi bulamyorum şu katılmak isteyenlerden .
ayrıca fikrini de beğendim ve artık kararımı verdim ay madem bu kadar değerliydim de niye bu kadar zaman kıymetimi bilmediler. Bunca zaman madem daha fazla verebiliyorlardı da enayi gibi boşuna mı çalıştırdılar beni.

Kızlar sizde girdiğinizde şu cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere bir göz atsanız davet edilmeyen birini görürseniz hemen bizim takıma çağırsanız şöyle bir kaç kişi takıma biraz renk gelse.

S.A canım valla bravo ne ettin hiç yemedin mi çok mu dikkat mi ettin yoksam. 700 gramcık almak büyük başarı valla. Yoksa dukanın güzelliği mi bu. merak ettim valla.

Mattika seni de tebrik ediyorum menülerini ne güzel oturttun bu kadar kısa sürede bacım. Valla bravo.

Valla canim bence dukanin güzelligi..

yani yemedim degil... türkiyede 2 hafta kaldim.. kahvaltilarima cok dikkat ettim.. cünkü diyet süresince biliyordunuz hic ekmek yemiyordum.. ve orda kahvaltida ister istemez ekmek yiyordum avuc ici kadar. ama hic proteine sinirlamadim kendimi hep sebzeydi meyvesiydi makarnasiydi herseyi yedim. tatlida yedim bol bol. ve en sinir 0oldugum sey bir türlü su icemedim istedigim kadar. bende bir huy var illede siseden icecemki bileyim ne kadar ictim.. o öyle günde 8 bardak su icin bana yaramiyor bardaklarimi saymiyorum yani :27:

ilk bir hafta iyi gitti.. ikinci hafta kahvaltida kaynanama.. "" artik dayanamiyorum tahin pekmez nerede dedim"" sonra aninda aklima siz geldiniz ben gecen kis türkiyede 3,5 kiloyu tahin pekmezi fazla kacirarak almistim ama genede vazgecmedim.. yedimde yedim :1:

tartiya türkiyeden gelince korkarak ciktim soncuu gördügümde bu diyet hakikaten geri aldirmiyor dedim. ama simdi durma vakti. cünkü bence hicbirzaman geri alinmayacak diye bir kural yok. hani diyet yaparsin sonra diyet biter 1 ay deli gibi yersin ve kilo almazsin tamam ama bence 2-3 ay sonra gene ayni hizda devam edersen kilolar mutlaka geri gelir..

e adanaya gittik geldik yani kebap yemeden olurmu diyordum kendime.. ama hic kismet olmadi derken bir aksam kuzenim cagirdi beni.. ben zaten esime diyordum bir kebap yediremedin bana diye..

o aksam kuzenimdeyken biraz dedem gile indim ve ordan tekrar yukari cikarken yengem dayin kebap söyledi sanada gel ye dedi.. yengem gidince ben kuzene dönüp

: kizim kebap varmis hadi koooos :1::1::1::1::1:

ve baska bir kare daha..

esim bir aksam bana kizdi sen gelicne kilo aldin cok fazla yemek yiyorsun dedi. bende tabi iste basladim sen beni begenmiyorsun ben biliyrum daha öncede söylemistin ne var yani tatilde beni rahat biraksan dönünce diyet yaparim diyerekten ben yemek yemeyecem sen defol git ye dedim.

aldim örgü sislerimi tv izlemeye basladim kaynanamda esimde mutfaktaydilar corba yapmis kaynanam esim iciyordu yanlarina gittim esim corbasina limon skyor ve mmmmhhh nefis olmus karicim hadi sende corba ic diyordu

bende sana afiyet olsun dedim tekrar salona gittim... ve esimden beklenmeyecek hareketttt herhalde benim gercekten krldigimi anladiki corba tabagini aldi yanima geldi..zorla bana kendi elleriyle corba yedirdi :1::1::1::1:

ve varan 3...

lcw deyiz:47: ben baska bir lcw subesinde gördügüm kazagi ariyorum ve buluyorum ve kaynanam benimle ayni kazagi aliyor yaa!!! üstelik alooo arkadas ben 9 kilo verdim neden xl giyiniyormusum? large oluyordu bana ya!!!!! kaynanamda ayni kazagi aldi ve o kendine bana bu bol olsun diyerek x large sini aldi ve evde onu bana verip sen daha boylusun deyip large kendi aldi ya :47: ha anlyiorum gercekten kendine x large cok büyüktü ama neden benimle ayni kazagi alyiorsun hadi onu gectim teyzemsin fizigin müsait ayni yerde fazla bulunmuyoruz diye kendimi teselli ediyorum ama neden bana evde daha büyügünü veriyonki:43:

ve ben bir kazak daha begendim cok güzeldi kizlar :43: benim bedenim yoktu kaynanam aldi kendine kazagi ya :43:

dahada hirs yaptim. ben kaynanamdan zayif olcam ya banane!!! annem 65 kiloyla cirkin olursun diyor ama banane beeeeennnnnnnnn 65 kilo olacagimmmm

Kör öldü badem gözlü oldu hesabı gibi desene.
Yok çok sevdik, maaşa zam yapacaktık, şuydu buydu.Len ben ölmedim daha yapacaksan yap , yok şimdi değil, yaz gelsin o zaman
:27:
Cuma yarışması için sen bir iki kişiyi sanki davet etmiştin. :44: Davet eden kişi takımın linkini de eklerse güzel olur.Gel diyoruz da yeniyse nereye nasıl gelecek bazen sıkıntı oluyor.
Bir de şahsi görüşüm; 3-5 kilo fazlalığı olanları değil de şöyle etli butlu 80 ve üstü ya da boyuna göre 15-20kilo verecek olan kişiler olursa hemen gitmez, bizi de motive eder diyorum.Cedric vardı hatırlarsanız, gerçi hoş sohbetliydi ama 3-5 kilosu vardı ekmeği kesti spor yaptı daha selamın aleyküm, aleyküm selam derken mezun oldu gitti :43: Hoş, bizim selamlaşmamız bile 1 yıl sürüyor, kız iyiki bizi beklemedi de, ne bilem işte az bizle takılsın hemen gitmesin diyorum :1: Bu arada cedric olmayaydı bu grup bir yılda hiç mezun vermemiş olacaktı, şükür rabbime bize o günleri gösterdi :27: darısı cemil cümlemizin başına diyorum.

hergün saat 10da pilates varmış tvde.Bir platesim eksikti dediydim geçen.Onu da listeye ekledim.Hem lastik yerine külotlu çorap, küçük top yerine tencere kapağı kullananlar varmış.Plates topu yerine de evde kocaman bir ördek var ben kadar, onun üstünde debelenirim.Alta eşimin boxeri, ayakta kramponlu erkek çorabı, üstte bu sğukta deli dürtmüş gibi yazlık penye..akıl edem de panjurları bile kapatam sabahtan, biri görür falan mazallah,polisi falan arar panikten :27:

Neyse ben spor listemi elime alıp, bismillah deyip başlayayım.
Hepimize güzel bir sabah diliyorum şimdiden.:16:

e adanaya gittik geldik yani kebap yemeden olurmu diyordum kendime.. ama hic kismet olmadi derken bir aksam kuzenim cagirdi beni.. ben zaten esime diyordum bir kebap yediremedin bana diye..

o aksam kuzenimdeyken biraz dedem gile indim ve ordan tekrar yukari cikarken yengem dayin kebap söyledi sanada gel ye dedi.. yengem gidince ben kuzene dönüp

: kizim kebap varmis hadi koooos :1::1::1::1::1:

ve baska bir kare daha..

esim bir aksam bana kizdi sen gelicne kilo aldin cok fazla yemek yiyorsun dedi. bende tabi iste basladim sen beni begenmiyorsun ben biliyrum daha öncede söylemistin ne var yani tatilde beni rahat biraksan dönünce diyet yaparim diyerekten ben yemek yemeyecem sen defol git ye dedim.

aldim örgü sislerimi tv izlemeye basladim kaynanamda esimde mutfaktaydilar corba yapmis kaynanam esim iciyordu yanlarina gittim esim corbasina limon skyor ve mmmmhhh nefis olmus karicim hadi sende corba ic diyordu

bende sana afiyet olsun dedim tekrar salona gittim... ve esimden beklenmeyecek hareketttt herhalde benim gercekten krldigimi anladiki corba tabagini aldi yanima geldi..zorla bana kendi elleriyle corba yedirdi :1::1::1::1:

ve varan 3...

lcw deyiz:47: ben baska bir lcw subesinde gördügüm kazagi ariyorum ve buluyorum ve kaynanam benimle ayni kazagi aliyor yaa!!! üstelik alooo arkadas ben 9 kilo verdim neden xl giyiniyormusum? large oluyordu bana ya!!!!! kaynanamda ayni kazagi aldi ve o kendine bana bu bol olsun diyerek x large sini aldi ve evde onu bana verip sen daha boylusun deyip large kendi aldi ya :47: ha anlyiorum gercekten kendine x large cok büyüktü ama neden benimle ayni kazagi alyiorsun hadi onu gectim teyzemsin fizigin müsait ayni yerde fazla bulunmuyoruz diye kendimi teselli ediyorum ama neden bana evde daha büyügünü veriyonki:43:

ve ben bir kazak daha begendim cok güzeldi kizlar :43: benim bedenim yoktu kaynanam aldi kendine kazagi ya :43:

dahada hirs yaptim. ben kaynanamdan zayif olcam ya banane!!! annem 65 kiloyla cirkin olursun diyor ama banane beeeeennnnnnnnn 65 kilo olacagimmmm

Amaaan boşver sen dünyanın bir ucundasın bacım, gelip yanında giyecek hali yok ya ne yapacan tınlama.
Aklınca ben senden bu yaşta bu halde bile daha zayıfım, inceyim, ayrıca da sen şişman olduğun için yaşlı gösteriyorsun bak ikimizde aynı kazağı giyiyoruz hatta bende daha bile güzel duruyor hıh demiş işte (Yangına şu an körükle mi gidiyorum acaba? :27: )
Bir dahaki buluşmaya m beden alır, alta süper mini etek ne bilem şort falan giyersin sıkıyorsa o yaşta onu giysin de senle aşk atsın düdük peh :47:
Bu arada lcw çok da genç işi değil bacım ya, ne bilem hep bir lacivert hep kahverengi hep uzun etekler, bol elbiseler.Yani tarz olarak biraz +40 yaş ve 40 beden üstü şişman mağazası.O yüzden çok da kafana takma.Belki o kazak onun kendi yaşına gidecek bir şeydir.(Biraz toparlayayım dedim :1: )
he bu arada lcwden hem elbisem hem eteğim hem şortum ve bir kaç da pantolum var.Hepsi de şişmanken aldığım şeyler.Yani beğenmemezlik etmiyorum yani şimdi ediyorum ama eskiden koşa koşa giderdim çünkü totoma göre pantolonu anca orada bulurdum :47:

Aman onu kaynanan düşünsün boşver.Biz incelip daha da zayıflayayım, başka başka yerlerden dar dar fit şeyler alıp giyinelim, o da bakınsın dursun peh.

neyse tutmayın beni, spora gitçem ben ya :8:

Hepimize iyi uykular

ya kızlar ben meşaj kaçtayım unuttum neyşe amma çok yazmışşınız benimde uykum var bu aralar işide bıraktık yani devrettik felan derken bir şürü şorun yaşadım evdeyim kaç günlerdir öğlen bile uyuyorum açlıktan :1: ama akşam 10 da yine uykum gelmezmi deli oluyorum ama şimdi bende haklıyım öğlende uyorum dediyşem şöyle 10 dk felan :17: ant içitim perşembeye kadar tartı yok bana neyşe yarın oruç tutacağım inş.. şahurda yapmıyacagım bakalım bu hafta neler oluyor :16::49:

üzülmüyeyim diyorum iş konuşunada üzülüyorum:14:şaka maka reşmen battık:9: aman deli gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum bu şıkıntı bi işe yaraşada az zayıflaşm bari

şüperşin ya bende artık kaçamak yapmamya dikkat ediyorum ama kafam hala koşu bandında almadı gitti benim herif:1:
meyve yedim ama bu menünün üstüne

insallah canim sende hosgeldin sen nasilsin iyimisin bebis nasil adi ne erkekmiydi cok soru sordum ama cevaplamayabilirsiinnn:1:
hoşbuldum, Ahmet Barış oldu adı, iki isimli yeni nesil bebeler kervanına katıldı:9:
iyiyim ben de ev hanımı oldum bu sene hem de çocuklusundan:37:

menüler oturdu gibi ama ben kilo veremiyorum da gibi. güya verdim tartıya göre ama aynada tiksiniyorum kendimden resmen. hiç belli olmuyo kilo verdiğim dedim eşim çok belli oluyo baya toparlandı dötün göbeğin dedi, daha da bunalıma girdim. neymişim ben ya bu toparlanmış halim mi diye. çok sabırsızım bu defa çok. iyi bişey değil sabırsızlık. süreç işi çünkü kilo vermek

ya kızlar ben meşaj kaçtayım unuttum neyşe amma çok yazmışşınız benimde uykum var bu aralar işide bıraktık yani devrettik felan derken bir şürü şorun yaşadım evdeyim kaç günlerdir öğlen bile uyuyorum açlıktan :1: ama akşam 10 da yine uykum gelmezmi deli oluyorum ama şimdi bende haklıyım öğlende uyorum dediyşem şöyle 10 dk felan :17: ant içitim perşembeye kadar tartı yok bana neyşe yarın oruç tutacağım inş.. şahurda yapmıyacagım bakalım bu hafta neler oluyor :16::49:

üzülmüyeyim diyorum iş konuşunada üzülüyorum:14:şaka maka reşmen battık:9: aman deli gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum bu şıkıntı bi işe yaraşada az zayıflaşm bari

ne iş yapıyodunuz canım, daha iyisi olur inş, kısa zamanda da toparlanırsınız. sahursuz oruç tutma ya, şimdi gündüzler kısa ama yine de sağlıksız olur, 2 lokma bişey ye en azından

yazdığım menünün üstüne 1 hurma, 1 portakal, yarım elma, yarım nar yedim:53:
yerken bu kadar çok değildi ya bunlar yazınca çoğaldılar resmen.
meyvesiz olmuyo ama akşam olmamalı.
süt azaldı gibi geldi bugün gene, ondan yedim heralde, emzirirken diyet de stresliymiş ya

2 tane pişiyi indirdim mideme utanmadan kahvaltıda. Bi kase de cornflakes yedim light sütle demin. Ben iflah olmayacağım herhalde bu işler bana göre değil.

bu işler bana göre değil demek yok!
ilk birkaç gün adapte olana kadar olur öyle. şartlarına göre bişeyler yapıcaksın artık. pişi çok yağlıdır ya, benim bildiğim pişiyse tabi. normal ekmek ye onun yerine

Ne güzel az yedim dedim,moral motivasyon dolu gün geçirdim dedim,pilatese de başlayacağım dedim.gece yarısı sporlarımı da yaptım, mekiğimi de çektim.
Hayır ne demeye gecenin bir yarısı 3 kupa siyah 3 kupa yeşil çay ve bilimum su içip, tüm gün wcye çıkmayıp bir de akşam normal insan yemeği yiyip tartıya çıkıyorsun ki?

+2 kilo :53:

Halıda ters dönmüş kaplumbağa gibi sırt üstü yatıp, ayaklarımı tepeye dikip ağlamak istiyorum. (Ağlarken de az hareket edeyim, vücut bir yandan çalışsın diye :27: )

Cumaya kadar tartılmayacağım.
Hayır yalan söylüyorum, sabaha kadar 10 kez çişe gidip, sabah ezanında tartılmaya saat başı başlayacağım.
ne zamanki o 2 kilo gidecek o zaman kahvaltıya oturacağım.
Daha fazla spor, daha fazla çaba.
Hıhı evet bunu yapacağım.
B.k vardı 1,5 lahmacunu yedin winston.
Debelen dur artık.:19::47:

Ne güzel az yedim dedim,moral motivasyon dolu gün geçirdim dedim,pilatese de başlayacağım dedim.gece yarısı sporlarımı da yaptım, mekiğimi de çektim.
Hayır ne demeye gecenin bir yarısı 3 kupa siyah 3 kupa yeşil çay ve bilimum su içip, tüm gün wcye çıkmayıp bir de akşam normal insan yemeği yiyip tartıya çıkıyorsun ki?

+2 kilo :53:

Halıda ters dönmüş kaplumbağa gibi sırt üstü yatıp, ayaklarımı tepeye dikip ağlamak istiyorum. (Ağlarken de az hareket edeyim, vücut bir yandan çalışsın diye :27: )

Cumaya kadar tartılmayacağım.
Hayır yalan söylüyorum, sabaha kadar 10 kez çişe gidip, sabah ezanında tartılmaya saat başı başlayacağım.
ne zamanki o 2 kilo gidecek o zaman kahvaltıya oturacağım.
Daha fazla spor, daha fazla çaba.
Hıhı evet bunu yapacağım.
B.k vardı 1,5 lahmacunu yedin winston.
Debelen dur artık.:19::47:

ben de hergün gece gündüz tartılmaya başladım:50: bu stres yapıyo bünyede.kilo verilemez oluyo. haftada bir tartılmalı. hadi hergün tartıldın onu anladım da niye sabah öğle akşam tartılırsın ki, yok eşofmanla yok taytla:53: ben de +2 çıktım da biraz önce:37:
kiloya değil aynadaki görüntüne bak, kıyafetlerine bak.

şöyle 3-5 gün aç gezsem, pirinç lapası fln yesem birden gider mi kilolar. ah mattika ah sen ki sağlıklı beslenme meraklısısın düştüğün hallere bak. nasıl bi basendir nasıl bi göbektir ya nefret ettim kendimden:35:

gidip uyuyayım bari leptin çalışsın. kilo bunalımından çıkarım belki sabaha. iyi geceler huzurlu uykular herkese

Bugün çok kötü şeyler yedim kendimden çok utanıyorum. Vicdan azabı çekip 40 dk leslie yaptım forumdan duydum onu da. 30 dk kadar da yürüdüm. Akşama doğru ben de tartıldım yemek yiyip üstüm başımla 500 gram fazlaydım. Dayanamayacağım sabah da tartılacağım her sabah tartıldığım gibi. Bu pazarlar hiç yaramıyor insana. Ama daha önümüzde 4 gün var perşembeye. Kendimi de takımı da utandırmayacağım artık.
Bi de pişi bildiğimiz yağlı hamur kızartması olan pişi evet yurtta bi tek kahvaltı beleş de :D

Yazmaya utanıyorum ama yazacağım.

Sabah: 2 pişi
Yarım peynir
2 zeytin
Salatalık, domates
Yeşil çay

Öğle: Light sütlü cornflakes

Akşam: Az yağlı salata
Arkadaşın menüsünün patateslerinden ve tavuk topcuklarından :(
Light kazandibi+bi top dondurma

Artık ölene kadar bi şey yemesem yeri. Şimdi bi yeşil çay içeceğim.
Herkese iyi geceler.

ne iş yapıyodunuz canım, daha iyisi olur inş, kısa zamanda da toparlanırsınız. sahursuz oruç tutma ya, şimdi gündüzler kısa ama yine de sağlıksız olur, 2 lokma bişey ye en azından

canım bizim diş muayenehane sı vardı ama doktor değiliz eşim teknisyen bende asistan dim neyse doktor ların tutumu felan derken yapamadık hayırlısı artık bitti yani sahur a kalkıyorum hiç canım istemiyor gündüz de bir şey yok ama ezan okununca sanki icimde bomba patlıyor saldırıp yiyip bitiresim geliyor her şeyi ins bugün dayanirim da çok yemem iftar da

Back
X