İyi akşamlar kızlar
Bugün halamın oğlunun doğumgünü vardı, öğleden sonra gittik.Tahminimce pasta çay olur o saatte ben de zaten pasta sevmem oh yemem diyordum.Bir gittim ki bizim baba tarafı Antepli, sofra tam Antep sofrası.Peynirli pidesinden, lahmacunu, özel acı biber dolmalarından salçalı soslar, mezeler, Allah Allah

Ve tabii oradaki herkes beni geçen sene aynı doğumgününde en son görmüşlerdi ve hepsi için şok oldu

Amcam geçen eşimin dediği gibi "Cansu Dere'ye benzemişsin" dedi ben de "ıyy o sıska suratlıya mı? " dedim

Gönül bir Angelina Jolie efenime söyleyeyim bir Adriana lima benziyor gel sen Cansu Dere de..Hem onun da cicikleri yok, benim de

neyse bende hala kocaman bir toto var hehe naberr

He oraya gitmeden de tanesi 7.5 liradan 2 tane kot aldım.27 alacaktım ama eşim öyle bir baktıki ben de sinirlenip 28 aldım.Ve eve geldim ve 28in içine girdim.Diğerinin giremedim.Yani 27 alsaydım daha hırs yapardım şimdi 28e girdim işte diye fırlattım kotları.
Neyse şimdilik hedefim diğer 28 beden kota girmek, yani totoyu eritmek.
Herkes klasik ne yaptın da zayıfladın dedi, yok biri dukanı duymuş biri bilmemneyi."Her şeyden ölçülü yedim sık yedim" dedim sonra itiraf ettim "aç kaldım, yemedim, açlıktan ağladığım zamanlar oldu" falan filan dedim.Herkes dinledi sonra "yiyen de ölüyor yemeyen de öfff ne kasacam, şurdan lahmacunu uzat" dediler
Neyse;
sabah kahvaltım; 2 haşlanmış yumurta
öğle; yok
akşam; 1,5 lahmacun, bir kutu ayran
Listelediğim tüüüm sporları yapmadan da yatmayacağım.
@Sezen; mesaj atıp Püsküüt'e sorduğun için sağol bacım.Listelere girme meselesini düşünmüyorum.neden dersen burada ters tepen bir şey var benim açımdan bacım ya.Geçen pazar 70.200düm, ağlandım sızladım sonra düştüm çıktım düştüm çıktım bir hafta geçti bu sabah 70.300düm.İstikrarla her hafta 100 gram ala ala 90a geri koşuyorum sanırım

Size yazdıkça, her gün tartılacağım dedikçe, hırslandıkça bir şeyler ters tepiyor ama evde kendi başıma diyet spor yaptıkça neredeyse her gün 300-500 veriyorum.
Zaten dedim ya 69 ile 70 arası bana kabus oldu çünkü bu vücut daha ötesini belki 10 yıldır görmedi, yani onu da anlıyorum ama ne bilem işte öyle.Şimdi grup içinde bile sizle yarışırsam 50 gram verdi, yok geri aldı falan filan modunda olup bir süre sonra ben bu işi başaramıyorum diye komple pes etmekten korkuyorum.O yüzden ben kendi kendime bir şeyler yapmaya devam edeyim bacım.
Sınav için geçmiş olsun.İş için iş arkadaşı bilmemne bence faso fiso.Şimdi eşimin iş yerinden 3 kişiyi kovuyorlar, eşime de bunların işine sen bakacaksın, bunlara verdiğimiz maaşları da sana vereceğim demiş patron diğer 3 kişinin önünde.Şimdi bu 3 kişi bir ay çalışacak eşime işi öğretecekler (!) sonra ayrılacaklar. Sence ne kadar öğretecekler? Her şeyi öğretip anlatacaklar mı? Tabii ki hayır.Her insan kendisi vazgeçilmez ve o işin bir numarası sanır ama malesef herkesin yaptığı işi yapan hatta daha iyi yapan niceleri var yani kimse vazgeçilmez ya da bir numara değil.O yüzden senin gittiğin yerdeki 3 tane nohut beyinli de sana surat yapacak, eksik ve ya yanlış gösterecek ama bir zaman sonra senden emir alıp, senin dediklerini yapacak ya da oradan postalanacak.
O yüzden kariyer imkanı varsa, parası ve diğer şartları daha iyiyse sırf 3 kişi beni sevmeyecek diye ben geri durmazdım.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.Sen de oraya ortam yapmak, dost kazanmak ya da sevgiye doymak için değil para için, kariyer için, hak ettiğin değeri almak için gidiyorsun.Seven sever sevmeyen gelsin beni sevsin

Çok da tın.Ayrıca Nisanda zam biraz erken değil mi? nisana 6 ay var, keşkem kasım diyeymiş.Kasıma ne kaldı şuracıkta 11 ay

Çocuk oyalar gibi..
Gene de sen bilin bacım.En hayırlısı olur inşallah.