Bir tane kör görse gözü açılacak derecede cart kırmızı babetim var, annem almıştı.

Daha da babetim falan yok.
Evde de serpil çakmaklı misali topuklu terliklerim var he

ya bende daha öncede demiştim topuk çökmesi mi ne var, düz ayakkabı, düz terlik giydiğimde ertesi bir hafta yere basamıyorum ayaklar sıkıntılı, ondan plajda bile Banu Alkan misali koca totom ve topuklu terliklerimle dolaşıyorum

Bayılmıyorum yani ama malesef giymek durumundayım.
Ama yarına normal insan boyutlu topuğa sahip çizme giyeceğim bacım.
Bu arada emeğine sağlık, bir ton bir şey yazmışsın.3 kez okudum.Bir kağıda soy ağaçlarını çizsem anca beynim alır o derece karışık ama okurken hepsinden tiksindim.

Bizim zamanımızdaki şirinlere bak misal; uykucu şirin, sinirli şirin, obur şirin, bilmemne şirin.Al hepsi şirin işte.Bunlara bak penti diye çorapta yaşayan sevimsiz kellerin grubu oluşturduğu antin kuntin isimli yaratıklar.Pehh diyorum.
Neyse, ayrıca boyuma kompleks yapana bak, len benim iki kolumu tartsan bir sen eder, kendi 50 kilo.Ya ben ne yapam.
Bu sefer yanıma oturma, içeceğim kahve de olsa sana bakıp bakıp hasetlenip, burnuma dizilsin istemiyorum, sen gırgırına ile yan yana otur, yok bu sefer de karşımda olursun, sen en iyisi yan masaya otur

Hem bak yan yana gelmemiş oluruz, ben senin sıskalığını görmem sen benim deve boyumu görmezsin, gül gibi geçinir gideriz