Iyi aksamlar kızlar ne güzel sohbetler dönmüş burda.
öncelikle ilginnur ve nidah bacım hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi
@gamzenurmelih hoşgeldin grubumuza inşallah burada bizimle hedefıne ulasir bizleri de motive edersin
@mattika hosgeldin canım çok geçmiş olsun
@gırgırına canım fitness hocasydn demek ha...
bir zamanlar herkes seni örnek almaya çalışıyolardir şimdi ne hale geldim diye kafana vuruyosn
ama baya kendine gelmişsin gerçekten eski umutsuz , isteksiz, hayata küs halinden eser kalmamis ve yazıklarını okurken gerçekten çok motive oldum bende kendime gelmeliyim dedim...
bu arada bugün yine misafirlikteydim ve yine kaçırdım mekik cekeyim dedim yediklerim agzimdan çıkacak gibi oldu biraktim
evet bizde artık kendimize gelelim yaa gerçekten burası kilo verme günlüğü gibi oldu herkes kafasna göre geliyo buraya gidiyor
mesajlarimiz sayılsn, kurallar konulsn ne bileyim ya bişeyler yapılsn grupca karar verelim bu hafta gurubumuzdan bu kadar kilo atmalıyiz diye bişeyler yapalım artık buraya gelip sadece ağlanıp sızlaniyoruz bitek motive olamiyoruz mesala günlük spor listesi yapalım bikaç hareket koyalım bu listeye yarım mekik cekelim mesala 100 veya 200 tane.isteyen dahada çok cekebilir dediğiniz gibi boncuklayalım günün örnek menüsunu seçelim
benim fikirlerim bunlar sizde fikirlerinizi soyleyin ona göre toplarlayalım artık kendimizi ne dersiniz.????