• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

10 kilo verdim ama daha 12 kilo fazlam var yani yolum hem uzun hemde iradeli birine göre sadece 1 ay . ama ben illa sündürmem gerek ya
sabah eşim diyor ki senin bu kilo muhabbeti ne zaman bitecek her gün eni bir diyet adı duyuyorum senden . bende ben diyette değilim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim:37:
yeme di ama olsun ben diyette değilim.:21:

karaca evlimydin bekarmıydın unutum seni motive edicek şeyler sölmekti amacım hadi böreği yedin kız ekmeğe niye geçtin hadi tadını alayım dedin yedin pastanın hayelini ne kurarsın heeee :)
kendini yaz geldiğinde bikiniyle hayal etsene buda motive etmezse ben sana özelden 90 kg bikinili resmimi atayım bak bu sefer kesin motive olursun

ya çok tatlısın valla iyi geldi yaaa
yemekle ilgili börek ekmekği yazarken bile hiç yanyana duruyorum deli dedim kendi kendime ztn:1:2dilim ekmek hakkımı böle böldüm börek gerçekten yarım dilim bile diildi
buarada bekarım,29 yaş,65kilo basen göbek ağırlıklı sıkıntı yaşayan,masa başı çalışan stresli birişte çalışan stresi bi şekilde üzerine geçiren onsuz yapamayan yoksada yaratan:1:stresili olduğund a yemeği seven hatta sevgi ile değil yemeğe atlayan biriyim işte...ayyyy kendimden nefret ettim be ne biçimbişimişim ben:43:

ya çok tatlısın valla iyi geldi yaaa
yemekle ilgili börek ekmekği yazarken bile hiç yanyana duruyorum deli dedim kendi kendime ztn:1:2dilim ekmek hakkımı böle böldüm börek gerçekten yarım dilim bile diildi
buarada bekarım,29 yaş,65kilo basen göbek ağırlıklı sıkıntı yaşayan,masa başı çalışan stresli birişte çalışan stresi bi şekilde üzerine geçiren onsuz yapamayan yoksada yaratan:1:stresili olduğund a yemeği seven hatta sevgi ile değil yemeğe atlayan biriyim işte...ayyyy kendimden nefret ettim be ne biçimbişimişim ben:43:

bekarmısın sevgilin varmı muhasebecimisin 65 kg benim ideal kilom biliyonmu sen hatunnnn ama bende 90 olurken 65 ten geçtimde geldim kendine dikkat et o göbüşün niye var sanıyon sen o bi dilim bile olmayan börekler yüzünden önce ideal kilona düş sonra ödüllendirirsin kednini senin hedefine azda varmış azcık sık poponu yaza fıstık gibi olursun afeti devran benim gibi sevgilin olduğunda utanıp sıkılma sevgilin sana sarıldığında ah ah o böreklrin varya dersinn gelinliği 55 kg giymek varken 65 kg olark giyme benim vermem gerekn 30 senin 10 karacaaaaaaa iradene sahip çık zayıfla mezun ol git kurtul buralardan datlımmm ( söleemsi öle kolaykii bak bi çırpıda yazıverdim ama uygulamsı marifet işte ben bedelini gayet üstümde bi damacana su taşır gibi 30 kg fazlayla yaşayarak ödüyom )

bekarmısın sevgilin varmı muhasebecimisin 65 kg benim ideal kilom biliyonmu sen hatunnnn ama bende 90 olurken 65 ten geçtimde geldim kendine dikkat et o göbüşün niye var sanıyon sen o bi dilim bile olmayan börekler yüzünden önce ideal kilona düş sonra ödüllendirirsin kednini senin hedefine azda varmış azcık sık poponu yaza fıstık gibi olursun afeti devran benim gibi sevgilin olduğunda utanıp sıkılma sevgilin sana sarıldığında ah ah o böreklrin varya dersinn gelinliği 55 kg giymek varken 65 kg olark giyme benim vermem gerekn 30 senin 10 karacaaaaaaa iradene sahip çık zayıfla mezun ol git kurtul buralardan datlımmm ( söleemsi öle kolaykii bak bi çırpıda yazıverdim ama uygulamsı marifet işte ben bedelini gayet üstümde bi damacana su taşır gibi 30 kg fazlayla yaşayarak ödüyom )

bu marifeti göstermek değil mi amacımız zaten, zayıflama istiyorsak bunu başarabiliriz, ne yani irademize sahip çıkamayacakmıyız. bir damacana su ne demek ya, benim 7 kilo fazlam var ama merdiven çıkamıyorum. Bence biraz motive ol, bizede az biraz gaz ver:16:

gırgırına süpersin ya iş özetlemene bayıldım bundan sonra her menumun altına mutlaka yorum yaz yazki bende bi kendime gelim böle olumlu yapıcı motivasyonlar bana iyi geliyor valla sendne korkuma 2 bardak su çtim:1:süpersin haa..buarada boyum1,61 az daha olaydı iyidi:1:sevgilimle ilgli sıkıntı yok ben istesem yardımcı da oluyor ama önce kendim için istiyorum ya dolap kıyafet dolu ben giyemiyorum daha ne olsun yaaa aslında dhaa dikkat ediyordum ama şu tartının oynamaması benim motivasyonumu düşürdü düşüncede manyaklaşıyorum hırsımı yemekten alıyorum :17:

gazla çalışıyoz doğru diyon zaten bu diyet işi sabır işi biz istiyozki sabah uyanalım hopp kilolar gitmiş olsun
ya çok bişey istemiyom aslında ne olur yani bi sabahta bu göbeğim bana bi süpriz yapsında yok olsa he 30 yaşındayım son 10 yıldır her daim benimle emek vermişim yemişim s...mamışım bi karşılığı olsun demi ama yokk

bu kiloyu almayı başaran ben vermeyide başarmalıyım ben dedim bu kendime verdiğim son şans çok şükür 2 haftadır iyi gidiyom ama bu seferde başaramazsam kaçıcam
bu arada benim sevgili yeni metodlar deniyo yine üsütümde dün diyo pazartesi bende başlıyorum kilo beraber verelim ben bilmiyommu sanki amaç beni kontrol altında tutmak :( neyse günahını almıyımda
ben horluyorumya kilolu olduğum için burda topiklerde okudum horlam yüüzndne eşiyle 1,5 senelik evli beraber yatmayn hatunlar varmı bizdede tam tersi horlayan benim :)

arkadaşım nickin bana biz zor geliyo niye analmdım ya :) blue heee ben ingilizce kursuna gitmiş ama hala what is your name denbaşak bişey bilmiyen inşallah doğru yazmışımdır bildiğim tek şeyide:) ingilizceden nefret ediyorum ondann hımmm
neyse blue sen bu sporu yaptığında terliyomusun tşörtün sırılsıklam oluyormu

aşk olsun:14:ne güzel nick işte daha ne olsun...tmm sen bundan sonra deniz de mis gibi türk ismi...:16:

ben üzülnce, sinirlenince iştahım yok olur, mutluysam normal yerim. Ama eğer aynada filan kendimi beğenmediysem veya giymeye çalıştığım şey olmadıysa işte o zaman içimdeki öküzü tutamam. sanırım benimde pisikolocikim bozuk.:14::14:

oh ne güzel en azından üzülünce sinirlenince yemiyorsun canım ...bu içimizdeki öküzü nereye göndersek nereye bağlasakda kurtulsak:47:...biz kaçtıkça o kovalıyor :52:

blue haklsın haklısın haklısında arkadaşım iştah gitmiyor be yani evet midem küçülüyor evet yerken çok yedimya hisinide yaşadım zayıfladığım zmanlar ama iştahım ye de ye diyodu yemzsen aklından çıkmaz ymezsen mahrum kalırsın yemezsen şu taddın zevkine varamazsın ağzında şöle eriir midem de şöle mutlu eder diye diye düşüne durupp midemin patalaycağını hisede hissede yiyodum ya ben :) hani sigara bağımlıları varya zararlı biliyo ama düşünmeden yapamıyorum aklımdan çıkaramıyom diyolarya vallahi iştahta öle yaa aklımdan çıkmıyo yemeklr bu arada sigara içmiyorum bunuda niye söleme gereği duyduysam sevgilime bunu sölediğimde sigarayla iştah kıyaslanmaz diyoda ondan söledim

yok canım ya tamamen pisikolojik...o söylediklerini 10 yıl süreyle yaşadım ben....46 - 49 kg iken açmıydım diyorum kendime....hayır....o zayıf zamanlarımda 1/2 kg üzüm ,yarım ekmek arası domates+peynir salata ,çikolata vs de yediğim oluyordu ama...bu kilolu hallerimdeki yemelerimle yakından uzaktan alakası yok...şimdi diyette yaptıklarımı ozamanlar tıka basa doyarak yiyiyordum...

valla kan tahlilinden birçok şeye bakacaktı doktor tiroitede bakalım dedi açlık şekerine faanda bakılacak.yarın bi alsamda baksam hızlı yemek yeme olayında bnmde maşallhım var masaya e son otursam dhai en önce kalkma hızına sahibim annem tabağın yaısına gelmeden ne ara bitirdin der bana ah ah annem giib yavaş yemeği öğreneydim iyiydi:1:sanki arkamdan kovalayan var bir hiz bi hız:18:

bütün tahlil değerlerin normal çıkar cnm inşlh...evet o arkasından atlı kovalayanlardan biride benim:125::39:...yemeklerde çokkkk eşimi beklediğim olur....:31:

öğlen garip bir yemek vardı. güveçte şehriyeli dana:9: yemeğin adı bu. az yedim ama o kadar çok salça koymuşlardı ki. midem çok yanıyor ve hiç bir şey yememiş gibi açım. Mide asidim tavan yaptı.

afiyet olsun cnm...gerçekten de garip bir yemek miş:9:

10 kilo verdim ama daha 12 kilo fazlam var yani yolum hem uzun hemde iradeli birine göre sadece 1 ay . ama ben illa sündürmem gerek ya
sabah eşim diyor ki senin bu kilo muhabbeti ne zaman bitecek her gün eni bir diyet adı duyuyorum senden . bende ben diyette değilim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim:37:
yeme di ama olsun ben diyette değilim.:21:

evet kesinlikle biz diyette değiliz ki....sağlıklı besleniyoruz....:16:

arkadaşım nickin bana biz zor geliyo niye analmdım ya :) blue heee ben ingilizce kursuna gitmiş ama hala what is your name denbaşak bişey bilmiyen inşallah doğru yazmışımdır bildiğim tek şeyide:) ingilizceden nefret ediyorum ondann hımmm
neyse blue sen bu sporu yaptığında terliyomusun tşörtün sırılsıklam oluyormu

terlemek ne ...su gibi oluyorum hemde....birde göbişe streç film sarıyorum....sonuç süperrrrr...

sporti mesaj yazma zorunluluğumuz var takım olarak
sa püsküt ten rica edelimde takım kurallarımız ilk giriş sayfasında yer alsın. yeni arkadaşlara kolaylık olur. bugün halledelim. bir zahmet
gelelim 5 mesajın altında mesaj yazan arkadaşlara:18::18:
gamzenur:1:47:
kıvılcım:3:50:
phatosh:4:50:
hilal:4
olmuyor kızlar olmuyor :20::20::20::20::20::20:

canım yanlış saydın galiba ben hiç 5 mesajın altında yazmadım

Ay bukadarda çok konuşulmazki canıım başım ağırdı:1:

Gırgırına, hahah çok güldüm yaa sağol valla iyi geldii

Ay kızlar hızınıza yetişemiyorum ha. Maşallah size

Gırgırına ya sen demiştin ya hürriyette paylaştılar işte kalori eşleştirmeleri diye bacım ben o duruma katılmıyorum ya yani tamam atıyorum bir meyve diğeri tatlı birer porsiyonu aynı oranfa kalorisi var ama o iki gıdanında vücuda etkileri farklı değilmi ? Yani meyve istediği kadar kalorili olsun sağlıklı iştee anlamadım o durumu.

Ben dün yediklerimi paylaşmışnıydım sanırım hayır şindi yazayım

Sabah: yarım bardak süt
Ara: kuru yemiş
Öğle: yağsız salata 2 haşlanmış yumurta
Ara: kuru yememiş
Akşam: 1 tabak makarna 1 tabak kola

Yarım saat yürüdüm dün ve 2 litre su içtim.

selam kızlar....bu gün güne; 1/2 lt suyumu içerek başladım....
kahvaltı:1.5dilim kepek ekmeği+1/2 kkk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1fincan şekersiz çay+1yudum reçel
*****:8:3 mil leslie ile yürüdüm*****
ara:1 yeşil elma+1kupa kayısılı form çay
şuana kadarda 1 lt suyumu içtim...birazdan da öğle yemeğimi yerim...
öğlen:1 kase çorba+ 1/2 bardak diet cola
*****1000 hulolop çevirdim
:8:
ara :1 kupa sütlü şekersiz nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam da: çorba+yoğurtlu ıspanak+salata
2 lt su içtimşu ana kadar....akşamada 3 lt ye tamamlayıp bugünüde böylece kapatırımmm

weight.png

selam kızlar....bu gün güne; 1/2 lt suyumu içerek başladım....
kahvaltı:1.5dilim kepek ekmeği+1/2 kkk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1fincan şekersiz çay+1yudum reçel
*****:8:3 mil leslie ile yürüdüm*****
ara:1 yeşil elma+1kupa kayısılı form çay
şuana kadarda 1 lt suyumu içtim...birazdan da öğle yemeğimi yerim...
öğlen:1 kase çorba+ 1/2 bardak diet cola
*****1000 hulolop çevirdim
:8:
ara :1 kupa sütlü şekersiz nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam da: çorba+yoğurtlu ıspanak+salata
2 lt su içtimşu ana kadar....akşamada 3 lt ye tamamlayıp bugünüde böylece kapatırımmm

weight.png

menünde gördüğüm birşeyi söylemeden geçemeyeceğim. 4 tane büsküvi :288 calori baya fazla yani. bir tabak sebze yemeği ile aynı kalori
boşuna karbon yüklmeye ihtiyacımız yok zaten .nacizane fikrimdir.:17:

menünde gördüğüm birşeyi söylemeden geçemeyeceğim. 4 tane büsküvi :288 calori baya fazla yani. bir tabak sebze yemeği ile aynı kalori
boşuna karbon yüklmeye ihtiyacımız yok zaten .nacizane fikrimdir.:17:

yulaflı bisküvi yakarcım...1 paket: 488 cal pakette 20 tane bisküvi var...4 tanesi 97.6 cal yapıyor...+ şekersiz lıgt sütlü nescafeyle normal bir ara öğün diye düşünüyorum....bir çok diet listesin de yulaflı bisküvi veriyorlar yankış bilmiyorsam...

badem şekeri kaç kalori hani şu çikolatalı olanlarından:17::17::17:

kaç tanecik yedin...bak şimdi canım çekti...geçen kayınvalideye gidince 1 tabak önümüze koymuştuda ne kızmıştım içimdenn...bu bana yapılırmı diye...kadıncağızın haberi yok oysaki diyet yaptığımdan...

sabah
......

öğle
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık ev yapımı erişte
1 dilim ekmek

ara
2 ince kısa çubuk kraker susamsız

akşam
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
4 kaşık menemen
2dilime yakın ekmek
2 çatal peynir:26::26:

bayanlar,

yarın Çınar ı doktora götüreceğim. İşim kaçta biter inanın bilmiyorum. Msj yazamazsam lütfen kusura bakmayın. İzinli sayılabilirmiyim?

selam kızlar

ancak döndüm firmaya, gırgırına ortalığı yıkmış geçirmiş yine

öğlen menüm tavuklu sezar salata ve yarım kase çorba
kendimi tebrik ediyorum

öğlenden bu yana da 4 bardak su içtim

akşam kabak yemeği var.

Bende yarın tartılıcam son durum ne bakalım

Sizlerin bildirimlerini çok merak ediyorum, umarım hepiniz güzel kilolar vermişsinizdir

Back
X