• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gelelim menü ye
sabah
turta
öğle
bir tabak ispanak yemeği iki yk yoğurt
ara
bir havuç
akşam
bir tabak kabak yemeği salata yoğurt
çok çay ve su

Son düzenleme:
menüm,

sabah tb ekmeğine sandviç, 1 haşlanmış yumurta
1 çay

ara türk kahvesi

öğlen,
yarım kase çorba
küçük bir dilim balık ızgara
1 küçük z.yağlı enginar
ince dilim ekmek

türk kahvesi

1 aktivya kayısılı
7 fındık

1 kivi 1 elma

1 avuç k-fleks sütsüz.

akşam
yarım kase çorba
1 etimek

bu değişiklik yeter de artar bile yakarcım ne diyorsun sen:46:
:46::46::46: bundan iyi değişiklik mi olur:46::46::46: marketten aldığın karbonat mı kullanıyorsun sende.

süper bencede bu değişikliği çok tuttum, hemen eczaneye uğrayıp İngiliz karbonatıydı değil mi alıyorum bu akşam

arkadaşlar ben menümü yazdımmı hatırlamıyorum valla buraya yazıyım hemde akşamı da eklerim

SABAH
2 dilim kepek ekmeği
kk beyaz peynir
domates*salatalık * maydanoz * nane * dereotu
1 bardak çay

ARA
1 adet kepekli bisküvi
1 bardak çay,,

ÖĞLE
yarım kase şehriye çorba
1 dilim kepek ekmeği
2 yk tavuk döner

ARA
1 adet kepekli bisküvi
1 sade nescafe

AKŞAM
yoğurtu bakla yiyeceğim

muz + ekşi elma yerim

İyi Akşamlar diliyorum

merhaba arkadaşlar

cumartesi oluşan şiddetli baş dönmesi ve kalp çarpıntısı ile acile gittik, ben beyin kanaması veya kalp ile ilgili bir şeyler olduğunu düşünüp çok panik yaptımmm....(ki benim babamın babası kalp krizinden vefat etmiş, babam 4. anjıyosunu oldu ve bypass ameliyatı oldu, halalarım anjiyolu, amcam kalp pilli) o yüzden kesin gidiyorum sandım... neyse pazt. ve bugün yapılan tetkik ve muayeneden sonra vertigo teşhisi konuldu o yüzden buralarda yoktum...yorgunluk ve psikolojik kökenli bir hastalıkmış allahım kimseye vermesin tavan tabana geçiyor...eşim söylüyor gözlerim fıldır fıldır dönüyomuş atak sırasında.... o yüzden yoktum, bu gün daha iyiceyim....eşim söyleniyoooo yaptın diyetleri yorgun düştün diye..ALLAHIM NEDİR BU TÜRK TOPLUMUNUN KİLON VARSA , ETLİ BUTLUYSAN, SAĞLIKLISIN TAKINTISI.....

1 GRAM ET 1000 AYIP ÖRTERMİŞ...BU NE DEMEK YAAAAAVVVVVVV

ekinoo ortim benim nerelerdesin:16:

ilginnur biraz daha izinli olayım dedi ama ne kadar izinli olcak acaba:26: sadece bildirim yapanların ortalaması alınsa birinci bile olurduk bu hafta.[/QUOTE
evet kilo verenlere bu anlamda biraz haksızlık oluyor...kızlar ilginnur arkadaşım alınmasın ama vallahi buraya motive olmaya geliyoruz izinlileri gördükçe canım çekiyor izin almayı:))))

sana böyle yazıyorum çünkü inan ben de bıktım. bi an önce bitsin diyorum bu kilo muhabbeti. emzirmesem şok diyet yapardım diye düşünüp duruyorum. biraz da kendime bu sözler.

sen ne diyosun orticimmm ben emzirmeyi bitireyim sağlık orucu yapcam 3 günlük mesela....

10 gündür eşim türk bir fast food restoranında çalışıyor :) dün izinliydi bnim diyet patladı. Ama bugün nasılsa bütün gün yok benim sadece protein yediğimi nerden anlayacak? :1:

Yaşasın dukannnn yaşasın atak evremin 1. Günüüüü!!!!

Mattıka, canım ilginnur için ne yapabilirim? İzinli diye görünüyor. 2 hafta önce geldi ben ayrılıyorum dedi ama mani olundu peki izinli olayım dedi gitti! Takımın yüzdesibşn düşeceğini düşünen yok. Birde kaptan yardımcısı konumunda.. Şimdi diskalifiye etsem gelecek ben diskalifiye mi oldum diye beni suclayacak ben geri dönecem deniştin dicek.

Ben açıkça söyleyeyim bu yazdığımı görürsede darılmasın. İlginnur 2 aydır yok takımda.

Ne yapayım? Gerçekten çok kararsızım.

HEM EŞİNİN İŞİ HEM DE DİYETİN HAYIRLI OLSUN CANIM....

Günaydın bacılar,

Selamsız sabahsız yazdım ilk msjı. kusura bakmayın. Aklıma hep haftaya olacak toplantı var. Kuzumu bırakıcam 3 gece:43::43:içim acıyo, ama gitmem lasım iş bu. Akşama kadar bakıcısı, gece babası bakacak aklım kalacak.

orda ne yiyip ne içicem o da ayrı konu, daha önce gitmiştim o otele yemekleri iğrenç, bir gün önceden kalan yemekleri fiian veriyorlar, bir de su içmek sorun, sürekli gidip su istiyorsun tabi onlarda bardakla veriyorlar.

Pöööööööööfffffffff :ssz::ssz:

canım nasıl olsa otel odasında dolap vardır ufak tefek te olsa bişeyler yapıp götürsen hafif hafif tuhaf mı olur acep....:44:

walla sizi böyle görünce çok geç kaldım diye kendi kendime hayıflanıyorum kızlar süpersiniz. :nazar:

bu takımda olan hiç kimse kilo verme işi için geç kalmış değil bence...çünkü en azından hepimiz ne olduğumuzun ve ne olmadığımızın ve ne istediğimizin farkındayızzzz...... kimler var ben mutluyum diye ortalarda gezinen.....

yakın bir arkadaşım kullanmıştı. Ben bildim bileli balık etinden biraz fazlaydı. İncecik oldu çok kısa sürede, sonra kalbim sıkışıyor demeye başladı, doktor hemen bırakıyorsun demiş ilaçları, tabi kilolar fazlası ile geri geldi.

fazla yoruma gerek yok.
yakara sorabilirsiniz çalıştığı yer sanırım tarım bakanlığıydı..... size anlatıversin.....çünkü bu tarz ürünlerin hepsi tarım bakanlığı izinli.....sadece reklamları dönen bir marka hariç ama oda etki yapmıyormuş forumlarda genel olarak şikayet bu yönde.....ha bir de tarım bakanlığı ne alaka dimi inek miyiz biz de tarım bakanlığından izin alınıyooo....:27::27::27::27:

Son düzenleme:
geçmiş olsun ekino:16:
nasıl bi hastalıkmış bu hiç duymadım, kısa zamanda gecer inş. kendine dikkat et.
emzirme bitse oruç ben de tutucam, hem borçlar çok hem de sağlığa da iyi geliyo. ek gıdaya başladık da ek gıdaya ağırlık verirsem süt azalır diye korkuyorum, emsin daha küçükler.

bakanlık onayının nasıl alındığını hiç mi hiç anlatmayayım size
çoğu kaçak çin mali boşuna almayın hangi marka olursa olsun içinde sibutramin var oda on katı kadar koyuyorlar kalbi mahvediyor aman kızlar uzak durun hepimizin ailesi sevdikleri var ne olmuş on kilo fazla varsa tut bogazi kaldır popoyu ahanda gitti kilolar
gaye sağlıklı olmaksa uzak durun kızlar

ekino çok geçmiş olsun çok yordun demek kendini aman dikkat kardeş
benim ikinci doğumdan sonra yorgunluk ve stres ten heryerinde yaralar çıkmış
tı çok yorma herşeye yetişe mezsin

mutlu akşamlar kızlar...dün akşam arkadaşım kahvaltıya çağırdı....aman yapma durumumu biliyorsun desem de yok bişey olmaz dedi...neyse artık olan oldu zaten canı sağ olsun diyorum:29:ordan çıkıp çılgınlar gibi pazarı turladım....maksat spor olsun biraz ...alış veriş yaptım...akşam yemeğine kadar çiçeklerimle uğraştım derken bugünde böyle geçti...

bugün yediklerim;
kahvaltı:1 tane patetesli sigara böreği+1/4simit+1 dilim kepek ekmeği( arkadaşım diyetteyim diye almış sevgiler:9:)+2 dilim kaşar+5yeşil zeytin+3 fincan şekersiz çay+1 haşlanmış yumurta beyazı
ara:türk kahvesi(biraz şekerliydi)+1fincan 5'i bir arada çay
akşam:1 kase bulgur pilavı+1 bardak ayran
ara:1 kupa 5' bir arada çay
?: meyva+şekersiz çay+az çerez:?

şimdilik 1 lt su.... bir saat kadar yürüyüş....galiba çayın etkisi baya terledim....iyi oldu bu....

İyi akşamlar kızlar. Otobüsteyim çarşıdan annemin yanına gidiyorum.
Mutfağımdaki bzı eksikler dışında ayıptır söylemesi bide don aldım kendime.. Tabii 42 beden..

Bi kaç tane basit pamuklu iç
Çamaşırını bile 42 beden aldığım için üzüldüm. Mağazaların vitirinindeki p zayıf mankenlere bkarak iç çektim :(((

/--

İzin kuralıyla ilgili kimse birşey yazmamış. Ne düşünğyorsunuz.. Fikirleriniz önemli benim için :34:

yoktun fatoşçum aradım gözlerim seni doğrusu

şu wasa'yı bitiremedin gitti :1:
ben bir kere denemiştim ama bana çok sert geldi, o yüzden etiform veya altınbaşak suntalara devam

canım bu aralar derslerim çok yoğun akşam girebiliyorum o yüzden. akşamları da pek kimse olmuyo. evet ya çok sevdim ben bu wasayı hem pratik oluyo hem de 2 dilimin arasına çikolata sürüyorum bazen yannında da süt ohh mis:)

ekino çok geçmiş olsun arkadaşım ....eğer ki rahatsızlığında diyette olmanın etkisi varsa biraz daha esneterek devam etmelisn....sağlık bu şakaya gelmez....dikkat et kendine cnm.....

Ekino çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin canım. Şimdi nasılsın peki? Bu hastalık tam olarak nedir? Merak ettim ya.. Kusura bakma.

öncelikle ekino çok geçmiş olsun cnm..

Mutfağımdaki bzı eksikler dışında ayıptır söylemesi bide don aldım kendime.. Tabii 42 beden..

Çamaşırını bile 42 beden aldığım için üzüldüm. Mağazaların vitirinindeki p zayıf mankenlere bkarak iç çektim :(((

/--

İzin kuralıyla ilgili kimse birşey yazmamış. Ne düşünğyorsunuz.. Fikirleriniz önemli benim için :34:

bence izin kuralı çok mantıklı olmuş ben varım

kızlar cumaya adım adım yaklaşıyoruz yine...menüler de gayet güzel...bu haftada gayet güzel sonuçlar alırız inşallah....
evet bende hergün tartılanlardanım:34:...aslında sık tartılmamak iyiymiş ama ben bunu başaramıyorum....kendimi böyle daha iyi kontrol ediyormuşum gibi geliyor...

sportiecim bir arkadaşım kullanmıştı zayıflama haplarından..sonuç malesef hüsran...bir akşam hastane ye zor yetiştirdik ne yazık ki...kalbini ve bağırsaklarını çok zorlamış...bende bu ürünlerin kullanılmaması taraftarıyım...yavaş olsun az olsun bizim olsun...burda zaten süper bir şekilde başarıyoruz bunu....

/--

izin kuralı bence de uygun kaptanım:29:

Back
X